På Hornstullskrogen Judit och Bertil började ägarna Oskar och Dimman för några år sedan att att servera hamburgare varje onsdag som ett sk ”Pop-up” koncept. En restaurang inne i restaurangen. Petter med familj blev genast flitiga onsdagsgäster. Entusiasten mellan Oskar, Dimman och Petter uppenbarade sig snabbt. Det pratades hamburgare och olika streetfoodkoncept. Sammandrabbningen var snart ett faktum och resultatet blev hamburgerrestaurangen KÄK, en permanent förlägning av ”pop up” konceptet med Petter som ny delägare och en egen adress – Hornsbruksgatan 24 i Hornstull.I september 2013 öppnade KÄK i Hornstull. Petter säger i ett pressmeddelande:

“Man kan väl säga att allt började på Judit & Bertil på Södermalm i Stockholm, närmare bestämt Hornstull. Jag har alltid gillat Judit & Bertil, där finns många beröringspunkter som gemensamma vänner och barndomskompisar. Men också ett sätt att tänka kring mat och service, enkelt med bra kvalité och där maträtter går under rubriken ‘Käk'”

Efter att tusentals personer passerat på restaurangen i Hornstull är dte nu dags för KÄK att öppna upp sin nya restaurang – KÄK på Thuletorget i Sundbyberg. Köksansvarige Dimman säger:

“Jag tror mycket på Sumpan säger Dimman. -Det flyttar in 100 personer om dagen till Stockholmsområdet och Solna och Sundbyberg expanderar explosionsartat och visar vägen.”

 

Den 5:e oktober öppnar KÄK i Sundbyberg.

65ba07add7a32f7b0a037f23