Zlatan Ibrahimovic fick i den 32:a minuten av matchen ett rött kort för en tackling mot Chelseas Oscar. Det blev ett kalabalik bland fotbollsfans världen utöver då det ansågs vara ett felaktigt beslut av domaren. Ser man närmare på videon ser man klart och tydligt att Zlatan viker in sina ben för att undvika att skada Oscar med dobbarna. Domaren dömde rött kort för Zlatan och PSG var en man mindre. Trots att laget fick spela med en man mindre gjorde de otroligt bra ifrån sig, Gary Cahill som gav Chelsea ledningen i den 81:a minuten hann inte fira länge förrän Chelseas före detta stjärnback David Luiz kvitterade för bortalaget.

Under extratiden fick Chelsea en straff efter att domaren dömde hands på Thiago Silva efter en nick från Kurt Zouma. Eden Hazard satte straffen och Chelsea var upp 2-1. Skulle PSG komma att göra mål så hade de vunnit på bortamåls fördel nu. Brasilianaren nickade in det matchavgörande målet efter en hörnspark och Chelsea blev utslagna, på sin hemmaplan. Efter matchen var Zlatan väldigt stolt över sitt lag, men besviken över beteendet på Chelsea-spelarna. I en intervju efter matchen talar Ibrahimovic om att Chelsea-spelarna betedde sig som bebisar efter att han hade fått ett rött kort som han inte förtjänade. PSG och Zlatan är nu vidare i Champions League, tyvärr får de spela utan supersvensken i den första matchen på grund av det röda kortet.