Panthers vs Broncos
I årets NFL premiär-match fick vi se en returmatch av Superbowl 50. Panthers gjorde en betydligt mycket bättre match denna gång men det räckte tyvärr inte hela vägen till vinst. I början av fjärde kvarten hade Panthers en 10 poängsledning men de gjorde en touchdown på en screen till RB C.J Anderson och han sprang ytterligare in en touchdown. Några minuter senare efter en interception av Chris Harris Jr. Panthers fick tillbaka bollen igen när de låg under med 20-21 med 3 minuter kvar. Cam  Newton satte ihop en bra drive och gav dem chansen att kicka en field goal för att vinna men kickern Graham Gano missade. Broncos vann matchen med 21-20.

Buccaneers vs Falcons
Jameis Winston började inte kvällen så bra då han kastade en interception i första kvarten som ledde till Falcon poäng. Falcons ledde matchen 3-10 sent i första kvarten. Jameis var näst intill perfekt efter sin interception och gjorde 4 touchdown- passningar till Mike Evans, Charles Sims, Austin Sefarian- Jenkins och Brandon Myers. Falcons kämpade in i det sista men det räckte inte och de förlorade matchen med 31-24.

Bills vs Ravens
Ravens visade verkligen upp ett bra försvar mot Bills då de höll emot deras gamla lagkamrat Tyrod Taylor till 111 passningsyards, han sprang för ynka 11 yards på fem försök. Bills lyckades göra en touchdown på ett springspel från 2 yards linjen med hjälp av LeSean Mccoy och det är enda poängen de gjorde. Ravens gjorde en touchdown från en lång passning från Joe Flacco till Mike Wallace samt 3 field goals av Justin Tucker. Bills förlorade matchen med 7-13.

Bears vs Texans
Texans nya QB Brock Osweiler gjorde en bra debut match mot Bears med hjälp av RB Lamar Miller, som också gjorde sin första match med Texans samt rookie WR Will Fuller och ett bra försvarsspel. Lamar Miller sprang för 106 yards, rookien Fuller gjorde hela 107 yards och en touchdown, DeAndre Hopkins bidrog också med en 54 yards touchdown. Chicagos Jay Cutler passade för 216 yards, en touchdown och en interception. Cutler hade det tufft mot ett bra försvarspel som satte press på honom hela matchen med främst Jadeveon Clowney och Whitney Mercilus. Texans vann matchen med 14-23.

Packers vs Jaguars
Jaguars började matchen bra men Blake Bortles kastade en interception när hans passning, som var menad för Allen Hurns blev tippad och ledde till enkla poäng för Packers. De gav inte upp och kämpade sig tillbaka in i matchen och ledde med 17-14 fram till sent i andra kvarten. Packers och Aaron Rodgers fick tillbaka bollen efter en touchdown av Julius Thomas med ungefär 1.30 min kvar, de satte ihop en riktigt bra drive och Davante Adams gjorde en riktig bra och svår mottagning för att ge Packers en 21-17 ledning i halvlek. I andra halvleken hade båda lagen 2 field goals var. Jaguars hade en chans att gå för en touchdown i fjärde kvarten med ca 23sek kvar på 4 försöket, de försökte sig istället för en sorts pick play som misslyckades och tiden rann ut. Packers vann matchen med 27-23.

Chargers vs Chiefs
Chargers dominerade matchen i första halvlek då de hade en 18 poängs ledning vid halvtid. Chiefs gav dock inte upp och kämpade sig tillbaka in i matchen och höll Chargers till 2 field goals i hela andra halvleken medans de själva gjorde hela 24 poäng som tvingade matchen till övertid. Chiefs satte ihop en bra drive som bestod av 10 spel för 75 yards i övertid och Qbn Alex smith sprang in en touchdown för att vinna matchen. Chargers förlorade matchen med 27-33.

Raiders vs Saints
Raiders inledde matchen bra och tog en 10-3 ledning i första kvarten. Saints kämpade sig tillbaka in i matchen och gjorde 2 touchdowns samt höll tillbaka Raiders till noll poäng i den kvarten. Saints började andra halvlek lika starkt som de avslutade första och Brandin Cooks gjorde en 98 yards touchdown mottagning.Vid det här laget var ställningen 10-24 till Saints. I fjärde kvarten gjorde Raiders 3 touchdowns genom J.Olawale, J. Richard och S. Roberts emedans Saints bara lyckades göra 10 poäng. Raiders gick för 2 extrapoäng efter S. Roberts touchdown för att vinna matchen istället för att sparka bollen för att skicka matchen till övertid.Raiders vann matchen 35-34.

Bengals vs Jets
Jets försvar spelade riktigt bra i denna match men Aj Green gjorde en riktigt bra kväll mot Darelle Revis, Green hade 12 mottagningar för 180 yards och 1 touchdown. Deras anfall å andra sidan hade lite det lite jobbigare då deras QB Ryan Fitzpatrick passade för 189 yards, 2 touchdowns och 1 interception. Bengals gjorde ett field-goal i sista minuten för att ta en 1 poängs ledning, Jets fick tillbaka bollen men Fitzpatrick kastade tyvärr en interception. Bengals vann matchen med 23-22.

Browns vs Eagles
Browns har en ny QB i den forna Washington Redskins spelaren Robert Griffin den tredje samt en ny huvudtränare Hue Jackson. Nya starten blev tyvärr inte så bra för Browns då Eagles Rookie QB Carson Wentz gjorde en riktig bra match. Wentz passade för 278 yards och 2 touchdowns i vinsten mot Browns. Det enda positiva Browns kunde ta med sig från matchen är att den tidigare Qb Terelle Pryor som nu har blivit en receiver, såg vass ut. Eagles vann matchen med 10-29.

Vikings vs Titans
Titans inledde matchen starkast och ledde med 0-10 i halvlek mot ett Vikings, som saknade sin Qb Teddy Bridgewater. Vikings försvar skapade 3 turnovers och gjorde 2 sacks i andra halvlek. 2 av dessa 3 turnovers blev till defensiva touchdowns och gjorde det svårt för Titans att kunna spela sitt spel efter det. Titans lyckades dock stoppa Vikings främsta vapen, Adrian Peterson som sprang för 31 yards på 19 försök. Matchen slutade med 25-16 till Vikings.

Dolphins vs Seahawks
Det här var en riktig seg match som bestod av dåligt anfallsspel och bra försvarspel. Första touchdown i matchen kom i fjärde kvarten med 4 minuter kvar när Dolphins Qb Ryan Tannehill sprang in i endzone med bollen. Russell Wilson och Seahawks fick tillbaka bollen och satte ihop en bra drive som ledde till en touchdown- mottagning av Doug Baldwin som gav dem ledningen och vinsten. Resultatet blev 10-12 till Seahawks.

Giants vs Cowboys
Cowboys startade med rookie QB ( Dak Prescott) och en rookie RB ( Ezekiel Elliot) för första gången, i första matchen av vanliga säsongen sen 1969. Dak började matchen bra men kunde inte få till några touchdowns och fick nöja sig med field goals. Elliot lyckades inte en lika bra då han sprang för 51 yards och en touchdown på 21 försök. Giants anfall började matchen trögt men efter en lång mottagning av Odell Beckham Jr så rivstartade den. Victor Cruz som inte har spelat en enda match på 2 år var tillbaka för första gången och bidrog med 4 mottagningar för 34 yards samt en matchvinnande touchdown. Rookie receivern Sterling Shepard gjorde en bra första-match i ligan och han bidrog med 43 yards på 3 mottagningar och en touchdown. Giants vann matchen med 20-19.

Lions vs Colts
Lions anfall såg väldigt pigga ut i den här matchen och de hade en 21-10 ledning vid halvtid. Matthew Stafford passade för 340 yards och 3 touchdowns, Andrew Luck var inte så mycket sämre då han passade för 385 yards och 4 touchdowns för att hålla Colts kvar i matchen. Matchen avgjordes av en sen field goal av Matt Prater. Lions vann matchen med 39-35.

Patriots vs Cardinals
Patriots var utan sin starting Qb Tom Brady, som är en av ligans vassaste på sin position men det stoppade dom inte från att ta hem vinsten. Patriots gjorde en touchdown på sin första drive. Vid halvtid, ledde Patriots med 10-7 och utökade ledningen med en touchdown på sin första drive i 3 kvarten. Carson Palmer gjorde 2 touchdown-passningar, både till Larry Fitzgerald och RB David Johnson sprang för 89 yards och 1 touchdown på 16 försök. Stephen Gostkowski satte en field goal med ca 3:30minuter kvar och gav Patriots ledningen. Cardinals hade en chans att vinna matchen men de missade sin field-goal med 41 sek kvar på matchen. Patriots chockade alla och vann matchen med 23-21.

Steelers vs Redskins
Steelers saknade två av sina stora stjärnor på den offensiva sidan av bollen i Léveon Bell och Martavis Bryant som är avstängda, men det märktes knappt. Kombinationen Ben Roethlisberger och Antonio Brown samt ett ok springspel räckte gott och väl för att slå Redskins. Ben gjorde 3 touchdown-passningar, 2 till Antonio Brown och 1 till Eli Rogers. Steelers RB DeAngelo Williams sprang för 143 yards och 2 touchdowns på 26 försök. Redskins anfall hade en väldigt jobbig kväll mot Steelers försvar som såg ut som det gamla “steel curtain.” Steelers vann matchen med 38-16.

Rams vs 49ers
49ers har en ny headcoach vid namnet Chip Kelly. Han har tidigare tränat Oregon och senast Philadelphia Eagles. 49ers fick en bra start på säsongen och vann övertygande mot La Rams. 49ers höll Rams till noll poäng. Carlos Hyde som är 49ers RB sprang för 88 yards och 2 touchdowns. Rams förlorade matchen med 0-28.