Dolphins vs Bengals
Dolphins startade denna matchen untan 4 offensiva linjemän, RB Arian Foster och 2 linebackers och det märktes på spelet. De kunde inte göra mycket på offensiva sidan av bollen och defensiven kunde inte stoppa Bengals, speciellt WR Aj Green som gjorde en otroligt bra kväll. Aj Green hade hela 173 yards på 10 mottagningar och 1 touchdown, Aj var besviken efter att inte ha gjort en skillnad i förra veckans match mot Broncos och det fick ett skadedrabbat Dolphins betala för. Dolphins förlorade matchen med 7-22.

Colts vs Jaguars
Det här var en av årets matcher som ska spelas i London på Wembley stadium. Jaguars fick sin första vinst på säsongen och såg ut som det laget som jag trodde de skulle vara innan början av säsongen. De gjorde sin första touchdown efter en interception tidigt i matchen och fick någorlunda bra resultat av sitt springspel. TJ Yeldon sprang med bollen 14 gånger för 71 yards. Blake Bortles gjorde 2 touchdown-passningar och sprang in ytterligare 1 touchdown. Matchen var ganska jämn in till slutet tills Bortles hittade Allen Hurns till en kort passning som blev till en 42 yards touchdown pga missade tacklingar från Colts försvar och Jaguars ökade på sin ledning till 20-30 med 5 minuter kvar. Andrew Luck var dock inte klar och gjorde en touchdown-passning till Phillip Dorsett med knappa 2 minuter kvar men Jaguars höll ledningen matchen ut. Matchen slutade 27-30 till Jaguars.

Panthers vs Falcons
Panthers är verkligen inte sig själva i år, trots att de borde vara ett bättre lag i år än förra om man bortser från förlusten av Josh Norman. Panthers försvar kunde inte stoppa Falcons anfall, speciellt Matt Ryan och WR Julio Jones som blev kritiserad efter sin usla match förra veckan. Matt Ryans passade för 503yards som är ett rekord för Falcons,samt 4 touchdowns. Jones gjorde 300 yards på 12 mottagningar och var ostoppbar. Panthers springspel haltade denna kväll och det försvårade det hela för Cam Newton och hans anfall. Cam fick lämna matchen i 4 kvarten efter att ha fått sig en smäll som orssakade en hjärnskakning. Hans ersättare Derek Anderson gjorde 2 touchdown passningar men också en avgörande interception i slutet av matchen. Panthers förlorade med 33-48.

Raiders vs Ravens
Raiders Qb Derek Carr hade en fin kväll och passade till 4 touchdowns, varav 3 av dessa var till WR Michael Crabtree som gjorde 88yards på 7 mottagningar och 3 touchdowns som sagt. Ravens låg under hela matchen fram till 4 kvarten då de tog ledningen med 3.30 minuter kvar men Derek Carr satt ihop en fin 66 yards drive som slutade med en touchdown passning till Michael Crabtree med ca 2 minuter kvar. Raider vann matchen med 28-27 och Ravens är inte längre obesegrade.

Lions vs Bears
Lions anfall hade en riktig svår dag på jobbet då Matthew Stafford inte kunde hitta fria receivers och springspelet inte var bra alls. Lions anfall lyckade inte göra en enda touchdown. Brian Hoyer startade som Qb i Bears för andra veckan i rad då Jay Cutler fortfarande är skadad och han genomförde matchen väl. Hoyer passade för 302 yards och 2 touchdowns. Stafford gjorde 2 interceptions djupt ner på Bears planhalva. Bears vann matchen 14-17. Det här var enligt mig en av omgångens stora skrällar med tanke på hur bra Lions spelat de senaste matcherna.

Titans vs Texans
Texans började matchen bäst och gjorde 2 ”snabba” touchdowns i första kvarten medan Titans bara lyckades göra ett field goal. Väl i andra kvarten så gjorde Titans 2 touchdowns genom RB Demarco Murray och Texans 2 Field goals. Texans hade alltså en 3 poängs ledning vid halvtid. Titans lyckades göra ännu et field goal och kvitterade matchen men en punt return för TD av rookie WR Will Fuller satt Texans i ledning återigen. Matchen slutade 20-27 till Texans.

Bills vs Patriots
Bills verkade hitta formen mot ett Patriots som saknade flera nyckelspelare, bland annat Tom Brady och Rob Ninkovic. Bills 2 första drives resulterade i poäng på tavlan och de hade en 13-0 ledning vid halvtid. Bills gjorde ett field goal i 3 kvarten och ökade på sin ledning. Bills försvar var alldeles för mycket för Patriots rookie Qb Jacoby Brisett som skadade sin tumme förra veckan. Patriots lyckades inte göra några poäng alls och det här var första gången detta hände på hemmaplan, men det här var också sista matchen de spelade utan Tom Brady som ökar deras chanser att vinna matcher med 100%. Bills vann matchen 16-0.

Seahawks vs Jets
Seahawks QB Russell Wilson spelade betydligt mycket bättre den här veckan än vad han gjorde förra pga sin skada. Han är fortfarande skadad men han verkade mer bekväm och passade för 309 yards och 3 touchdowns. Jets anfall som hade det väldigt tufft mot Chiefs förra veckan kunde inte göra så mycket mot Ligans bästa försvar. FitzPatrick hade 3 interceptions, 2 till Richard Sherman och 1 till Earl Thomas. Matchen slutade 27-17 till Seahawks.

Browns vs Redskins
Kirk Cousins gjorde kanske sin bästa match hittills, 3 touchdown passningar varav 2 till hans TE Jordan Reed. Redskins anfall gjorde en bra match mot ett Browns försvar som inte är så bra tyvärr. Josh Norman interception i fjärde kvarten med 6min kvar säkrade vinsten för Redskins. Matchen slutade 20-31 till Redskins.

Broncos vs Buccaneers
Broncos försvar fortsätter dominera matcher. Aqib Talib, den forna Buccaneers CB tog en interception på Bucs första drive och det ledde till poäng för Broncos. Buccaneers hade det svårt hela natten då de ej kunde hantera pressen från Broncos försvar. Talib gjorde ytterligare en interception i början av andra halvlek som också ledde till poäng. Broncos QB Trevor Siemian var tvungen att lämna plan då han skadades och blev ersatt av rookien Paxton Lynch.  Lynch passade för 170yards, 1 touchdown samt 1 interception. Broncos vann matchen bekvämt med 27-7.

Rams vs Cardinals
Cardinals ser verkligen inte ut som det laget som alla trodde de skulle vara, de var rankande som ett av de bättre lagen och favoriter för att nå Superbowl. Deras anfall verkar ha det tufft i år och försvaret håller inte samma klass som förra året då de får vara på plan en längre tid. Cardinals QB Carson Palmer fick gå av plan pga symtomer på en hjärnskakning med ca 6min kvar att spela i fjärde kvarten. Rams otroliga försvar gjorde en väldigt bra match mot Cardinals och höll de till 13 poäng. Rams vann matchen 17-13.

Saints vs Chargers
Chargers hade en 14-24 ledning vid halvtid då de hade gjort poäng på alla deras 3 första drives. Väl i andra så halvleken återhämtade sig Saints efter 2 kostsamma turnovers av Chargers, fumbles av Melvin Gordon och Travis Benjamin. Travis Benjamins fumble ledde till den vinnande touchdown av Saints, ett springspel av fullbacken John Kuhn. Det här var tredje gången i år som Chargers tappade en ledning sent i matchen. Matchen slutade 35-34 till Saints.

Cowboys vs 49ers
49er soffensiv ser mycket bättre ut i år, med Chip Kelly som HC. De tog en tidig 14 poängs ledning i första halvlek men Cowboys kämpade sig tillbaka in i matchen. 49ers QB Blaine Gabbert startade matchen starkt men hade svårt i andra halvleken att göra nåt som hotade Cowboys. Rookiesarna Dak Prescott och Ezekiell Elliot hjälpte Cowboys i deras comeback, Prescott hade 2 touchdown passningar och Elliot sprang för 138 yards och 1 touchdown. Cowboys vann matchen med 24-17.

Chiefs vs Steelers
En vecka efter en usel match för Steelers ryckte de verkligen upp sig mot Chiefs, speciellt deras offensiva sidan av bollen. Ben Roethlisberger hade 5 touchdown passningar och 300 yards. Återkomsten av deras bästa RB Leveon Bell hjälpte nog till en del också då han sprang för 144 yards i hans första match tillbaka från avstängningen. Chiefs kunde inte stoppa Steelers alls denna kväll tyvärr och deras offensiva kunde inte göra så mycket mot ett bra och vaket Steelers försvar. Matchen slutade 14-43 till Steelers.

Giants vs Vikings
Vikings, laget som är utan kanske sin bästa och viktigaste spelare på anfalls sidan imponerar nog mest denna säsong. Deras försvar gjorde det väldigt svårt för Giants anfall och höll Odell Beckham till 23 yards på 3 mottagningar och ingen touchdown. Vikings tvingade fram 2 turnovers som de förvandlade till 10 enga poäng. Slutresultatet blev 10-24.