Så håller sig Linda Pira, Petter och Promoe i form!

Senaste åren har en tydlig träningstrend hos våra svenska hiphopartister blivit tydlig. Timbuktus video till “Spring” som kom ut 2013 och även om den är politiskt riktad blev den på något vis startskottet till det levnadssätt som många av våra svenska rappare lever efter idag.

Under våren och sommaren har man kunnat följa bl.a Linda Pira på sociala medier där hon väldigt ofta är ute och springer, detta pga av det samarbete hon gör med Adidas Tribes 365. Läs mer här!

I helgen kunde man hitta Promoe tillsammans med Looptroop Rockers turnéansvarige i startfältet till Hässelbyloppet där de sprang milen – ett tydligt tecken på den hälsosamma livsstilsvågen som svenska rappare börjat leva efter. Mest markant av de alla är ändå Petter som så sent som i september i år sprang Brooklyn halvmarathon i New York. 2013 sprang han även New York marathon ochhan har dessutom cyklat Gran Fondo i både Italien och New York. Man kan följa hans olika träningsaktiviteter på han Instagram bl.a. Även om han äger hamburgerbaren “Käk” i Stockholm är det ingenting som stoppar honom från att vara aktiv och träna.

Fler av våra svenska hiphopartister verkar haka på trenden kring träning, kanske en inspiration för alla andra att börja träna. Vilken träningsform väljer du och varför?

// Amanda Jönsson

promoe-traningshype-2014-S
65ba07add7a32f7b0a037f23