Stjärnan delade med sig av egna bilder dagen efter sin stora fest på Bryggeriet i Göteborg.

I fredags besökte raplegenden Snoop Dogg Göteborg. Ett av flera stopp på hans europaturné där han festat för att fira sin födelsedag i utvalda europeiska städer. En av städerna som fick ett ärofyllt besök av stjärnan var Göteborg, en stad han verkar hålla kärt med två stopp på kort tid. Under sensommaren spelade han för ca 50 000 fans på Liseberg.

Enligt Aftonbladet var stjärnan två timmar sen till Bryggeriet efter att ha kontrollerats extra av tullen på Landvetter flygplats. Uppemot 600 gäster ska ha befunnit sig på plats för att festa med Snoop, som agerade DJ under kvällen. I en intervju med tidningen förklarar han också varför just Göteborg; ”Varför inte? Du ska tillbringa din födelsedag med människor som älskar och uppskattar dig. Och det känns som att de verkligen gör det här i Göteborg.

“Vi älskar varandra”, fortsätter Snoop och syftar på honom själv och Göteborg. ”If you like it once, do it twice”, säger han till Aftonbladet. Kanske är det också för att staden ligger på Sveriges västkust…

Dagen efter kalaset delade Snoop med sig av olika bilder från sin vistelse i Göteborg. Bland annat sin klassiska ”Wake and Bake”- bild, där han började morgonen med att röka marijuana. Hur han lyckades få tag på det är en fråga som nog kommer stå obesvarad. Det har inte rapporterats om att han ska ha stött på problem med polisen, något som har hänt vid tidigare Sverigebesök.

// Leah Deriba

Se bilderna från Snoop Sverigebesök här nedan:

Une photo publiée par snoopdogg (@snoopdogg) le

Ett foto publicerat av snoopdogg (@snoopdogg) den

Wake n bake

Ett foto publicerat av snoopdogg (@snoopdogg) den

Junk

Ett foto publicerat av snoopdogg (@snoopdogg) den