Kolla in det nyskapande samarbete med regissören Ludvig Hedlund på www.2in1project.com.

Lundarapparen P.J. släpper idag klockan 12.00 två musikvideor till låtarna New World och Makin’ Moves. Låtarna New World och Makin’ Moves är från P.J.s debutalbum “Makin’ Moves” som släpptes 2012. Efter skivsläppet blev P.J. nominerad till både Årets Solo Artist och Årets Nykomling på Kingsizegalan 2013.

Även om de två musikvideorna är upplagda enskilt på YouTube är de menade att upplevas tillsammans på hemsidan www.2in1project.com. Ludvig Hedlund är en prisbelönt kortfilmsregissör som även regisserade P.J.s förra musikvideo Ain’t so Hard. Detta säger regissören Ludvig Hedlund om skapandeprocessen:

“Vi planerade först på att göra en musikvideo åt Makin’ Moves, men vi kom inte fram med några kreativa idéer. När vi sedan diskuterade en möjlig video för New World fick jag fram detta 2 i 1 koncept. Tack vare god planering och tålamod kunde vi genomföra projektet.”

P.J. kommenterar det lyckade samarbetet:

“När jag och Ludvig arbetar tillsammans försöker vi alltid vara nytänkande och kreativa. Ludvig berättade sin vision för bägge videorna och konceptet var helt enkelt för bra för att inte ge sig på.”

Se musikvideorna nu på www.2in1project.com.

65ba07add7a32f7b0a037f23