Looptroop Rockers släpper nästa vecka nya albumet “Naked Swedes” via DvsG/Sony Music och avslöjar redan nu albumets låtlista samt gästande artister. Noterbart är att svenska gäster hålls till en minimum där bland annat Sabina Ddumba och Seinabo Sey assisterar.

Se låtlista och gäster nedan:

looptroop-naked-tracklist-S

Den 30:e oktober kommer Looptroop Rockers fira nya albumet “Naked Swedes” genom ett lopp från Fryshuset i Södra Hammarbyhamnen till deras releasefest på legendariska Oasen i Rågsved. Loppet är 6 km långt och alla som springer med, alternativt cyklar, skejtar, går, segwayar eller på annat fyndigt sätt tar dig fram längs banan och är över 18 år är välkomna till releasefesten av “Naked Swedes”.

Loppet “Looptroop Runners” är även en manifestation tillsammans med Löparakademin och Asylstafetten. Löparakademin är en ideell organisation som arbetar med individ- och områdesutveckling i Sveriges miljonprogramsområden. Vi riktar tillsammans med Löparakademin strålkastaren på städernas ytterområden och vill genom löpningen nå sociala förbättringar och skapa plattformar som tidigare ofta varit förbehållna innerstan.

Tillsammans med Asylstafetten springer vi för en human migrationspolitik, för att friheten att röra sig över gränser ska gälla alla, och mot Mos maiorum. Om de skapar ett REVA på anabola, så måste vi organisera oss och hålla oss topptrim för att bekämpa det.

Anmäl dig redan nu till loppet den 30 oktober här: petra@looptrooprockers.com

Starttid: 18:00 (Fryshuset i Södra Hammarbyhamnen) torsdag 30:e oktober

 

65ba07add7a32f7b0a037f23