Skulle lura Petter, Timbuktu, Promoe med flera - aktuell med självbiografin "Livet" nu i butik.

Den senaste veckan har Ken Ring sannerligen skruvat upp temperaturen inför den kommande boken “Livet” med ett antal virala Youtube-klipp där rapparen högläser ur sin egen självbiografi. Boken är skriven i Ken Rings egna ord av Klas Ekman och är en omfattande historia på 302 sidor.

Nöjesbladet avslöjar nu att Ken Ring i boken delvis gör upp med sitt förflutna – en tid där han beskrev sig själv och sällskap som “unga och väldiga idioter”. För många år sedan sattes en bedrägeri-plan i verket av Ken med vänner och bestod i att få Petter, Timbuktu, Promoe och många fler att besöka Kens inspelningsstudio med föresvävningen om ett välgörenhetsprojekt – men istället tvinga artisterna att skriva på ett avtal under vapenhot. Enligt Ken skulle det handla om att artisterna skulle “ge bort” tio procent av sina inkomster – för all framtid. Planen genomfördes aldrig och Ken Ring säger:

– Jag har varit en idiot, det är inget som jag hymlar om. Jag har behandlat många människor fel och så där. Sen å andra sidan så får man väl hoppas att det här kommande livet gör balans på det och att jag kan ge positiva saker till människor nu.

Boken finns i butik 24:e september och går att förbeställa HÄR!

Se det senaste videoklippet från viral-serien “Livet” (del 6) nedan, samt  läs artikeln i Nöjesbladet

65ba07add7a32f7b0a037f23