Glöm sentimentaliteten och bli den kyliga taktiker som gör allt för att besegra tyskarna.

I den självständiga single-player expansionen tar sig “Company of Heroes” till ett av de största slagen för USA:s del under andra världskriget,The Battle of the Bulge. “Company of Heroes 2: Ardennes Assault” tar plats i det skogtäta och bistra Ardennerna. Det är en desperat kamp på båda sidor där det allt svagare Tyskland samlar alla krafter för att bryta genom på västfronten. De taktiska utmaningarna blir överväldigande i de 18 single player-scenarion där Obekommando Väst kommer att göra allt för att vinna mark.

I USA:s arme kommer tre helt nya kompanier att finnas tillgängliga med unika officerare och spelmöjligheter. Valen som spelaren gör ger inte enbart konsekvenser på slagfältet. Även kompaniets erfarenheter och färdigheter förändras baserat på hur väl eldstriderna har hanterats. Det förändrar där med förutsättningarna inför framtida uppdrag.

Soldaterna är begränsade och fienden kommer att använda all sin list för att segra. Ett dött kompani kan inte göra mycket skillnad. Håll dig i liv och gör soldaterna till de hjältar de kan bli.

//Robin Herzog

Kolla in trailern nedan:
httpv://youtu.be/if4WoWxYi00

“Company of Heroes” släpps till Windows.
Utgivare: SEGA
Utvecklare: Relic
Releasedatum: 18:e november

65ba07add7a32f7b0a037f23