Naaak-TSB-Lyckliga_Gatan_1-S
Näääk blir programledare för nytt TV4-program


 

 

Matar “Näääk” Samba är högst välbekant för svenska hiphop-lyssnare med två album i ryggen. Nu siktar Stockholm-rapparen in sig på en ny utmaning som programledare i det kommande TV4-programmet “Lyckliga Gatan”, uppger flera medier under fredagsförmiddagen. Programmet ska fokusera på musikaliska möten mellan artister från olika genrer och bakgrund där Redline-grundarna DJ Salla och Masse kommer assistera de medverkande i att tolka musik. Enligt Dagens Nyheter kommer Kikki Danielsson och Linda Pira finnas med i programmet, i övrigt är det oklart ännu vilka som medverkar. Näääk säger i ett pressmeddelande:

 

– Jag tycker att det är viktigt att, och hoppas verkligen att vi lyckas, visa en ljusare sida av hiphop som många kanske inte sett innan. Talangen och den verkliga bredden av rapmusik som faktiskt finns idag. Att vi liksom framhäver det positiva, och försöker visa det seriösa och hårda arbetet när det kommer till låtskapandet

 

 

Programmet börjar sändas nästa år och kommer sändas i sex avsnitt.

 

 

 

För ett par år sedan fick Kingsize möjligheten att hänga med Näääk  inför den då stundade albumreleasen av “Mannen Utan Mask”. Se throwback-klippen nedan, foto av Thomas Gunnarsson.

 Publicerat:
RedaktionenNULL