Tyga – Jag gillar dig.

Knas med uppdateringar sista tiden :/
Men nu kör vi!

 

 

 


Publicerat:

Varför är många män otrogna?

Jag har ju lovat er mina noteringar som singel. Förra gången skrev jag om att alla jävla snubbar var så tråkiga att messa med så att jag hellre sov. Denna gång tänkte jag vidröra ämnet ”Otrogna snubbar”.

 

 

 

Typ ALLA killar/män som visat sitt intresse för mig dessa singelmånader har flickvänner eller är gifta. I alla fall 80% av dom…
Dom har t ex skrivit på FB, skickat ett mejl eller typ ryckt tag i mig på krogen och detaljerat beskrivit vad dom vill göra, hur dom ska göra det osv… Inga blyga detaljer heller men de blygaste männen verkar inte dras till mig heller och så har det väl alltid varit. Kan väl ha att göra med att jag inte heller utstrålar blyghet direkt men jag ligger fan inte med någon annans pojkvän eller man, det finns det så många andra tjejer som gärna gör men jag e fan inte en utav dem. Punkt.

Det har alltid varit en principsak för min del.

 

 

 

Man märker tydligt att många killar har en ”viss typ av sex” med sin flickvän dvs lite finare/mjukare sex medans de i själva verket går igång på lite mer hardcore sex. Vad händer då? Jo då letar de upp tjejer som de kan vara lite ”smutsigare” med och är otrogna.

 

 

 

 

När man frågar vissa killar varför de inte kan ha lite vildare och galnare sex med sin partner så svarar de ofta: ”Neeeej, det går inte. Hon är en bra tjej!”

 

Men ärligt, kan man inte vara en jävligt bra tjej bara för att man är lite crazy in bed? Sjukaste jag hört.
Min reaktion är alltid: ”Aha, om hon är så jääävla bra varför vill du då stoppa din k#k i andra tjejer?”

 

 

Hört talas om horan och madonnan? #ordspråk
Det är jag för min man. Inte för att jag har någon man just nu men när jag hade en i 10 år så var jag bara det för honom.  Om jag träffar någon ny någon gång i framtiden så måste han förstå att jag är ett jävligt bra kap för att jag är en ”dubbeldiagnosare”, alltså horan & madonnan.

 

 

 

Om han har svårt med den ekvationen då ska vi inte var ihop. Då kan han vara ihop med en tråkig & torr flickvän och ligga missionären och somna resten av livet. Samtidigt som han missbrukar porr, fantiserar om diverse olika smutsiga sexuella aktiviteter samt är otrogen med andra kvinnor.

 

 

 

 

Vissa killar säger att deras tjej t ex inte går igång på den typen av sex som de egentligen vill ha och då undrar jag varför man är ihop? Sex är sjukt viktigt i en relation. Det ska va roligt (garva), spännande (överraska varandra/olika platser), lekfullt (rollspel/sexleksaker), hett (passionerat), smutsigt (porrigt), nasty (kanske en handflata, leka lite med spott, ett kärleksfullt strypgrepp) ibland kanske fint (kyssar?) HAHA men det är i alla fall en självklarhet att man måste passa ihop sexuellt om man ska vara ett par och vara lyckliga och tillfredsställda i relationen. Och som jag tidigare sagt, alla passar inte ihop sexuellt och det är bara att acceptera.

 

 

 

 

Varför är folk så jävla otrogna?
Det beror givetvis på många olika anledningar. Att leka av sig innan en relation är ju att rekommendera ALLA. Många är missnöjda med sitt sexliv av olika anledningar. Jag vill att min framtida pojkvän/man man ska vara den absolut bästa sexpartnern jag någonsin haft, vi ska ta det helt nya nivåer. Klättra upp några trappsteg liksom. När jag träffade mitt ex för 10 år sedan så blixtrade det till rejält och efter typ 2 minuter med honom så hade jag typ glömt alla andra före honom. Så under hela vår 10-åriga relation så visste jag att jag levde med den man som var min bästa sexpartner någonsin.
Gräset var därför inte grönare på andra sidan. Det intresset fanns inte.

 

 

 

 

När jag frågar många vänner om deras partner är den bästa de har haft sex med så garvar många och säger ”näääää”.

Det är klart som fan att man då går runt och tänker på att man har haft bättre sex! Givetvis är en relation inte bara uppbyggt på sex för det är så mkt annat som måste stämma men det är en grundpelare.

Om du är en utav dem som t ex inte tror på trohet så tycker jag att du ska står för det och säga det till din framtida partner: ”Vet du, jag tror inte på monogami och jag tycker att det är bra att du får veta min ståndpunkt så att du inte blir sårad när jag ligger med andra. Det är bara sex och inge kärlek så ta det inte personligt…”

Då har man ett val, vill jag dela min kille/tjej med andra. Är jag OK med det?

 

 

 

Jag ”hade” ett KK i några månader och jag var tydlig med honom från första början:
”Vi har enbart en sexuell relation. Du får ligga med vilka du vill, när du vill så länge som du kommer till mig några ggr i veckan så skiter jag i vad du gör de andra dagarna. Va rädd om dig bara. Du har ett vikariat hos mig vilket innebär att du har det tills att jag träffar någon som är intressant eller ger någon en fast anställning.”

För honom var det ett dröm-upplägg..

Detta upplägg funkar enbart för min del när jag INTE har några känslor…
Känner folk som är i en seriös relation och lever i ett ”öppet förhållande” och det funkar fint för dom.

Jag skulle som sagt inte klara av en öppen relation men vad vet jag hur jag resonerar om 20-30 år? Då kanske jag går i pension och hänger på swingersfester med min man eller raggar på partnerbyte.se

 

 

 

 

 

Jag vill att ni mejlar in till mig på lazandrita@gmail.com och berättar varför ni är otrogna! Ni är anonyma på min blogg men jag är intresserad av att höra varför du är otrogen.


Publicerat:

Sexiga booty’s!

Behöver pigga upp denna stormdag med lite sexiga rövar.
Och nej jag e inte flata, jag bara älskar stora feta rövar som gungar :)

IMG_7274.JPG

IMG_7271.JPG

IMG_7275.JPG

IMG_7272.JPG

IMG_7279.JPG

IMG_7277.JPG

IMG_7280.JPG

IMG_7281.JPG


Publicerat:

Var jag på en “dejt” i ons? Lazandrita goes Viking…

Jag brukar ju inte vara så personlig på bloggen men ibland gör jag undantag eftersom folk verkar vara så nyfikna… Dessutom så kom det fram folk till mig i gårkväll och typ skällde på mig för jag inte bloggat på ett tag :)

 

 

 

OKEJ – JAG VAR PÅ TYP EN “DEJT” I ONSDAGS (nej ingen romantisk middag med levande ljus och fiolspel…)
Någon gång så måste ju nätdejt-oskulden ryka också.
Och han tog den..

 

 

Detta börjar för typ 3 veckor sedan när jag ligger hemma en lördagsnatt och håller på att somna så får jag ett mess från världens skönaste AK som är i en annan stad och fester…
“Zandra – Jag såg den största mannen jag någonsin sett och tänkte på en gång att han var din drömman…”
Och så hade hon fotat snubben och skrivit hans namn i sms:et som hon skickar till mig…

 

 

 

 

Jag tittar på bilden. Vaknar till liv.
Intressant.
Lååååång. Stor. Muskler. Skägg. Skallig. Lite ärr i ansiktet. Alfahanens pappa.
(Ni vet ju vad jag går igång på utseendemässigt… TACKAR!)

 

 

 

 

Och den största chocken:
Han e Viking. Sueco.
Jag har typ döpt honom till Oden.

 

 

 

Sista tiden har mina vänner sagt till mig att jag måste prova nya saker/nya typer av snubbar, se lite utanför min egen box så jag tänkte “what da fuck”.. Jag provade att skriva ett meddelande till till honom 2 dagar senare.
“Jag fick en bild på dig i lördagsnatt….”

 

 

 

Så började vi alltså att skriva meddelande till varandra OCH det visar sig att han e fett rolig att messa med! Han har fan humor och det är ju sjukt sexigt.
Ni minns väl mitt inlägg om att snubbar e fett keffa på att skriva roliga sms/meddelanden?

Vi har i alla fall messat typ 3 veckor och hans mess har fått mig att skratta i stället för somna…. Våra meddelanden har handlat om allt möjligt högt/lågt men jag kan i alla fall säga att vi inte en enda gång snackat om sex…
(Dom som känner mig vet att jag har sex-touretts – Dvs pratar sex typ jämt.)
I onsdags så bestämmer vi spontant att vi skall ses, hemma hos mig…
JAG VET att man absolut inte ska bjuda hem främlingar från nätet MEN jag hade typ 2 olika “referenser” på honom bl a en vän till mig som träffat honom i fighting-sammanhang (båda fightas) som uttryckte sig på följande vis:
“Zandra – Han är  en trevlig och snäll svensk snubbe men han är ett fucking djur. En best. Han är skit lång, stor och grov!”

(Trååååååkigt – tänkte jag när jag hörde det samtidigt som jag torkade mina mungipor…)

 

 

 

 

Det plingar på dörren runt kl 19 och jag öppnar den och stirrar rätt in under hans bröstkorg… Vi säger väl typ hej och ger varandra en kram.
Han e snygg och har tunga läppar!
Vi går in i köket, slår oss ner och börjar dricka vodka redbull.
Så jävla classy!
Efter typ 10 minuter har väl han hunnit få i sig typ 3 groggar och jag inser ju rätt snabbt att det är inte är någon idé att grogg-battla med denna man om jag inte vill bada i mina egna spyor…
Snacket flyter på och det är kul och trevligt.
2 timmar senare känner jag att jag måste få luft (eller rättare sagt nyktra till) + att vi måste fylla på med redbull eftersom den tagit slut så vi tar en liten promenad till mini-affären där jag bor.

 

Snubben som äger affären, vi kan kalla honom Ali… Han är alltid så glad varje gång jag kommer dit och jag är väl där inne typ 5 dagar i veckan. Han säger alltid att jag “räddat hans dag”, att jag är “ljuspunkten i hans vardag” och så vidare… Han skulle nog inte banga en erotisk kväll med mig om jag skulle fråga men det skulle aldrig någonsin ske..
Jag har i alla fall ALDRIG någonsin varit inne i hans affär med en snubbe så när jag typ vinglar in genom dörren med den Svenska Vikingen Oden och utbrister:
“Kolla Ali, jag har manligt sällskap idag…” tittar Ali upp på Vikingen, flinar och säger:
“Hon är här med nya killar hela tiden…”

#bittershuno #stackarsALI #litesvartsjuk #villförstöra #cockblocker

 

 

 

 

Vi köper i alla fall redbull och lämnar butiken. Går på en lite runda längst vattnet och sedan hem igen för att fortsätta vår egna köks-fest till klockan typ 01…
Då är vi båda ganska så fulla. Han tycker att allt är mitt fel, att det är jag som har supit ner honom.
Då får jag givetvis för mig att visa hur vig jag är så jag börjar stretcha och glider ner i spagat i soffan och sedan får jag för mig att i stående ställning slänga upp ett ben på hans axel.. Snubben är 195 cm lång och jag bröt väl typ min ljumskel för jag har typ haft smärta i flera dagar :)
Kan typ inte gå. Folk kan ju lätt misstolka sånt. Typ som att man blivit påsatt av en ångvält. Så ni som sett mig och funderat vet nu varför..

 

 

Återkommer med uppdatering.
Piz!

 

IMG_7201-0.JPG


Publicerat:

Min broders födelsedag.

Maxi fyllde år i veckan, snygg som fan är han för sin ålder och givetvis så firar man det med #grabbmiddag på #vassaegen som är grymma på kött. Och latinos ääälskar ju kött.
Vi var väl ca 15 pers under middagen och sedan anslöt typ 10 personer till och vi hängde där tills dom tände lamporna. Då drog vi och våldgästade Leo på Hells ;)
Idag är jag inte kaxig. Bakfull som en örn men tack ALLA ni som gjorde kvällen så rolig.

 

 

 

På bilden ser ni Ricardo (även kallad Rille – han är singel och sugen), det är typ alla mina manliga vänner. Alltså singlar och sugna.

IMG_7166.JPG

Han den glada i vit skjorta är #papimaxi (som för övrigt har en egen hashtag på Instagram)

 

IMG_7149.JPG

IMG_7147.JPG

IMG_7155.JPG

IMG_7180.JPG

IMG_7172.JPG

 

Det var jävligt dåligt med bilder på alla men många vill ju inte medverka på bild av olika anledningar…


Publicerat:

Sköna låtar.

 

http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh0e6530bc558SQc5R


Publicerat:

LÄSARMEJL – Ännu en pojkvän som inte slickar…

“Hej Zandra!

 

Har läst din blogg ett bra tag och inte känt att jag behövt fråga nåt förut men nu känns det nödvändigt…

 

 

 

 

Jag är i en bra relation, älskar min kille som jag varit tillsammans med i 2 år. I början hade vi sex heeeela tiden (som det brukar vara), hans sexlust har alltid varit upp och ner men på senare tid mer ner. För mig är det heeeelt OK, jag är likadan (fast kåtare än honom dock) men fattar att när en har det stressigt i skola/på jobbet/med livet i allmänhet kan det bli så. Han har aldrig “kunnat” gå ner, han hatar verkligen det. I början när vi hade sex så ofta så kunde jag ta det, det var ok jag klarade mig med (det fantastiska) sexet. Och han har gjort det typ 3 gånger under dessa 2 år (OM jag passade på att njuta då!) men han känner verkligen att han hatar det. Nu när sexet är lite mer infrekvent känner jag dock att jag saknar det så jävla mycket och skulle behöva det där “lilla extra”. 

 

 

 

 

 

Han säger att han aldrig kunnat göra det på någon tjej och att jag är den första och enda han någonsin gjort det på, men nu till min fråga, HUR (om det går?) kan en lära en snubbe som hatar det att gå ner? Finns det NÅGOT hopp? Jag har sagt i duschen, i badet, vad som helst snälla? Men utan att lyckas. Jag älskar oralsex och går med på vad som helst han vill men känns så tråkigt att bara ge och ge och inte FÅ (även om jag älskar att ge…) Jag tänker inte ge upp förrän jag har lärt honom att slicka (jag är hälsan själv, så kan inte tänka mig att jag smakar SÅ äckligt eller nåt ens) men behöver konkreta tips på hur jag ska locka honom till det :D

 

 

 

Tack för bästa och mest intressanta bloggen!
 

MVH

Anonym”

 

——————————————————————–

 

 

Hej Anonym,

 

Tack för ditt mejl!
Jag vill börja mitt svar till dig genom att säga:
“I feel sorry 4 you!”
#mitthjärtablöder

 

 

För att vara brutalt ärlig mot dig så hade jag gjort slut med honom!
Det går faktiskt inte att vara tillsammans med en kille som inte “går ner”!
Som tur var så var mitt ex som jag var ihop med i 10 år KUNG med munnen och han älskade det. 

 

 

Tänk dig om ni ska leva resten av livet ihop. Typ 50 år framåt utan att bli slickad.
Om du inte e otrogen förstås och det är ju inget att rekommendera men om du ska vara i denna relation och vara missnöjd över “situationen” så kommer du troligtvis att gå och få “slickning” på andra håll.

 

 

Nu vet inte jag vad det är för ålder på din kille men om han är +/- 30 år så känns det ju som att han har bestämt sig. Han vill inte. Han gillar det inte. Han kommer inte. #tragiskt
För att bli en bra “slickare” så är det ett måste att  ÄLSKA det! Han ska bli galen av kåthet av att slicka, bara tanken av det skall få honom och tänka på slakta ett julbord med munnen..
OM han är så då är han troligtvis grym på det eller har alla förutsättningar till att bli kung på att käka mutta.
Jag har pratat om detta många gånger med mina killkompisa och alla dom ÄLSKAR att ge tjejer oralsex, dom blir helt galna av det. Dom K Ä K A R.
Sen kanske dom inte kastar sig ner på alla bortamatcher som de har kl 05.00 en lördagsmorgon efter krogen men i en relation så ligger det typ som prio 1 på listan.
Stolt över mina vänner. Älskar er för det.

 

 

Folk säger att sex inte är ALLT och visst är det inte det MEN jag tycker att det är sjukt viktigt att man är öppen och brutalt ärlig mot varandra när man börjar träffas eller blir ihop med vad man gillar för typ av sex.
ALLA PASSAR INTE IHOP SEXUELLT! OCH SÅ E DET.
(I mitt nästa blogginnlägg så ska jag berätta hur det kan påverka en relation)

 

 

Du kanske blir blixtförälskad i en kille som älskar romantisk, passionerad typ tårar i ögonen-sex medans du vill hänga upp och ner i taket i strypsnaror och bli förnedrad…
Ja, då kanske ni inte är skapta för varandra. Då ska ni troligtvis inte slösa tid med varandra för det är när folk inte e “nöjda” hemma som de börjar vara otrogna.
Visst kan det gå att “lära gamla hundar att sitta” men ibland måste man bara acceptera att en person kanske inte gillar eller rent utsagt blir avtänd på det som du gillar.

 

 

Dina alternativ är alltså följande:
1. Acceptera läget och ställ in dig på att förbli o-slickad resten av er framtid.
2. Titta på honom med hundögon – tala om för honom hur mkt det betyder för dig och att du inte vet om du kommer att klara dig utan “slickning”.
Kolla hans reaktion och agera där efter…. Tänk på allt jag skrivit ovan.

 

 

Lycka till!

KRAM
Lazandrita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6918.JPG


Publicerat:

Snubbar – Ni är så jävla “dåliga” på sms!

Jag har nu varit singel i 5 månader och gjort några noteringar som jag tänkte dela med mig av i blogginlägg framöver.
I detta blogginlägg så tänkte jag fokusera på “sms/meddelanden”.

 

 

VARFÖR ÄR TYP ALLA KILLAR SÅ TRÅKIGA ATT MESSA MED?
Det räcker inte med att vara snygg, manlig och skäggig…
Om DU skickar ett sms till mig eller skriver på Facebook så SKA det vara kul. Det ska ge energi! Jag vill tycka att det är kul att få meddelanden av dig och skriva till dig, det skall vara underhållning. Jag vill prioritera att ligga och messa med dig för att du är så jävla rolig i stället för att titta på TV eller glo på serier (inte för att jag gör det men vi kan ju låtsas att jag gör det).

 

 

 

Jag vill typ inte sitta och gäspa medans jag läser dina meddelanden…
Kom igen för fan, skriv något roligt, bjud på dig själv, ställ roliga/intressanta frågor, skriv något kul som hänt dig….
Fånga mitt intresse! Man kommer jävligt långt med humor ska ni veta.
Jag har vänner som har som enda krav att killen ska ha humor, då bjuder dom på pussy dirr.

 

 

 

Alla tjejer funkar givetvis olika men när killar skriver  till mig på FB att jag är snygg, sexig, porrig osv… SÅ VILL JAG SPY PÅ ER. I ANSIKTET.
Det funkar inte. Jag skiter i er.
Kom med något annat som inte har med mitt utseende att göra. Ha lite humor och fantasi.

 

 

Det värsta är ändå när “okända” killar som jag ALDRIG haft någon som helst kontakt med skickar typ 3-5 meddelanden på FB, får inget svar från mig och skriver :
Varför spelar du svår för“?
SNÄLLA – Om det hade funnits ett maskingevär-ikon på Facebook så hade jag använt den då. Flitigt. Bara pepprat sönder hans Facebook-sida. Typ sprängt den.

 

 

 

Jag är allergisk mot killar som skickar bilder på sina k#kar typ i underifrån vinklar. WTF?!
Er vill jag sparka i ansiktet. Med stilettklack. I ögat.
En bild på din k#k säger mig ingenting, bara för att du har en lång, grov och ådrig balle betyder inte det att du är kung i sängen. Även fast du kanske trodde det.
NO NO, det är IRL (in real life) som gäller och då har du bara en chans på dig att visa mig vad “du går för” (du kanske får en till chans om jag diggar dig..) annars är det hasta la vista din keffa jävel!

 

 

 

Och du kommer aldrig att få avklädda bilder på mig om du inte är min pojkvän. Då kan du få ett album, min vagina som musplatta eller en kalender med Lazandrita porr utan att du ber om det!

 

 

 

Så nästa gång du messar med mig så var lite rolig, få mig att smajla, garva för mig själv och få mig att gå igång på din humor.

 

 

 

Den här låten vill jag ligga till:

 

 

 

 

 

IMG_6778.JPG


Publicerat:

ÅRETS PAPI – Sexiga alfahanen Daniel svarar på Lazandritas frågor…

När man bor i Sveriges huvudstad Stockholm så förväntar man sig att det skall krylla av äckligt snygga män. En och annan snygg man finns det väl (dock oftast med keff attityd) men de snygga som är sjukt trevliga och ödemjuka lyser med sin frånvaro men på Södermalm finns det i alla fall en. 

 

Jugge-Danne, även kallad “Anacondan” är lång, manlig, muskelös, skäggig, snäll, ödemjuk och trevlig! Porr-papi…….Wzzzzzzzzzzzzzzzzzzup!

 

 

 

Grattis Daniel – Så hur känns det att vara Veckans Papi?
Svar:
Mycket smickrande..det värmer i mitt hjärta :)

 

 

bildDlazandrita | Kingsizemagazine

 

 

 

Nationalitet: Serb

Längd: 194 cm alfa…

Vad väger du (dina muskler): 104 kg

Träningsform: Gymmet för att bygga, cardio kör jag i sängen!

Ålder: 36 år

Bor: Nytorget Södermalm Stockholm

Relationsstatus: Singel

Yrke: Inom kriminalvården

Kids: Inte vad jag vet..men vill verkligen ha barn..måste hitta mig en fru snart!

Djur: Mina två hundar..Pixi  (Engelsk Staffe) & Bobi (Chihuahua/Jack Russell)

Musik du lyssnar på: Inget annat än serbisk muzika..ingen hiphopp..inge R&B..inge Lasse Atefans..just serbian music!

 

 

Okej, vilka är dina 3 st positiva egenskaper?
Svar:
Snäll..ödmjuk..bra i sängen!

 

 

Och 3 st negativa egenskaper?
Svar:
Är nog lite för snäll ibland..mitt serbiska temprament sviker mig ibland..envis!

 

 

Vart kan man hitta dig om man vill få en glimt av dig in real life?
Svar:
Man hittar mig definitivt inte på krogen..fiket..promenader runt årstaviken..Sats medis.. Sats stureplan..eller hemma i min soffa..det e nog på dessa ställen jag spenderar mest av min tid.

 

 

 

 

Hur är du som singel? Berätta lite om ditt singelliv.
Svar:
Är inte den typiska singel killen som är ute o festar o dejtar..vill inte gå in i nåt seriöst just nu..men alltid kul att träffa nya människor..så det blir oftast att man träffar nån från gymmet..tränar ihop..går promenader ihop..ser på film hemma..myser..kramas..kanske blir lite mer än kramar ibland också..har väl blivit lite för mycket damer på kort tid..så nu börjar jag tröttna lite på ”singel livet” ska vara slyna året ut sen räcker det..

 

 

Och hur är du som pojkvän och hur svartsjuk är du?
Svar:
Svartsjuka finns inte i mitt liv..anser att svartsjuka är värsta boven i ett förhållande..vill att min tjej ska kunna ha ett avslappnat förhållande..där hon vet att hon kan t.ex åka utomlands med sina vänner..festa..hon måste ha ett liv vid sidan av ”oss” också..såååå svartsjuka är no no!!

 

 

 

Hur tror du att dina ex skulle beskriva dig?
Svar:
Tror mina ex tyckte jag var en bra pojkvän..eller jag hoppas det..vet att jag i alla fall gjorde allt för dom..alltid varit snäll och omtänksam..sen kanske det blev lite för mycket andra tjejer..på insta och fb..där tror jag dom var mindre nöjda..hade väl svårt med att sluta flörta och inte svara tillbaka när främmande damer skrev till mig..så där måste jag nog bättra mig i nästa förhållande

 

 

 

Vad är du mest/minst nöjd över med ditt utseende?
Svar:
Jag e väl mest nöjd med mina vader och ansiktet kanske..mindre nöjd med mina dumboöron..tror jag kan ha Sveriges största öron..sen är mina tår fucked upp..typ brutna sen jag spelade fotboll..dom går åt alla håll o kanter

 

 

 

Om du var tvungen att byta utseende med en manlig kändis, vem skulle det vara?
Svar:
Joe Manganiello hade jag stekt om jag var kvinna..så han hade jag nog bytt med ;)

 

 

 

SÅ NU ÖVER TILL LITE SEX & BLANDAT:

 

 

Du lägger dagligen upp ”sexiga selfies” på ditt Instagram-konto (@gavricdanie och du har mer än 4000 fans som dagligen följer dig, tjejer som verkar dyrkar marken du går på och som skulle hugga av sig armen för en ridtur på dig..
Berätta om din ”relation” till Instagram och dina fans.
Svar:
Hahaha ja det finns ju några kvinnor där..uppskattar deras kommentarer och komplimanger..verkligen..svarar oftast till alla..så det e kul att många tar sin tid o skriver fina saker..

 

 

 

Hur ofta får du skamliga förslag och vad skriver dom typ?
Svar:
Haha ja ett o annat sexerbjudande har man fått..och tagit det haha nee men många som vill ses o ligga..många går rakt på sak..har även blivit tillfrågad om att göra några med barn..utan att ha relation med dom..en var sugen på ”proteindrink” så frågade om jag kunde ge henne det några ggr i veckan..och då menar hon inte den protein man köper i butiken…haha..sååå lite skamliga förslag har man fått…

 

 

 

Enligt säkra källor kallas du för ”Anacondan”, varför?
Svar:
Jag dör haha..det där nicknamet kom då jag skulle ta en dusch efter fotbollsträningen..jag gick in i duchen och en polare skrek shiiiit anacondaaa!! Ta bort den!! Sen dess så blev jag Anacondan..har några namn till..som mina kära vänner döpt mig till..Eifeltornet..Big Dick..”det jobbiga” var att dom presenterade mig så för deras vänner också haha..

 

 

 

Din drömkvinna – Vad har hon för personlighet/attityd? Beskriv henne.
Svar:
Hon måste älska djur..skratta mycket..vara glad..positiv..ödmjuk..även ha intressen..en passion..som jag har i fotboll och fiske t.ex..kul att göra saker ihop..men även var för sig..har jättesvårt för bittra o sura tjejer..som klagar på allt..

 

 

 

 

Vad dras du till för typ av utseende på tjejer?
Svar:
Ser hon ut som sheryl cole så är hon drömkvinnan..men annars är ju självklart insidan det viktigaste..men är svag för tjejer som ler mycket och är glada.

 

 

 

Vilka är dina 3 st wild cards (kändisar)?
Svar:
Sheryl Cole, Megan Fox och Adriana Lima..

 

 

 

Säg att du går på en dejt med någon du diggar…
Vad gör ni och ligger ni då på första dejten?
(Vet många killar som aldrig skulle bli ihop med en tjej som de ligger med på första dejten…#töntar
)
Svar:
Är inte den som bjuder ut nån på resturang eller nå sånt på första dejten!
På med bekväma kläder och ut på en skön promenad med hundarna, måste se om hundarna diggar henne..mycket viktigt :)
Om vi slutar hemma i sängen så gör vi det, ser inge fel i det vill båda så är det bara att köra!

 

 

 

Så hur är du i sängen? Dominant? Undergiven? Rocco? Tell us..
Svar:
Är nog lite dominant..gillar att ta för mig..i både förspel och under sexet..men vill även att det vänder..att hon tar för sig..ingen död fisk liksom

 

 

 

Förspel?
Svar:
Bästa som finns..massage..slick..göra varandra helt galna!

 

 

 

 

Vad är mys/kel och gos för dig?
Svar:
Bädda ner sig i soffan, klia, killa, smeka, kyssar, kramar till en mysig film..bästa!

 

 

 

Det finns en massa vilsna killar där ute som är usla på att ge tjejer bra oralsex.
Dela med dig dina framgångsrika oralsex-tips till alla keffa slickare där ute.
Svar:
  Haha vet inte om jag e nån expert på pussylicking men jag tror inte på att attackera för hårt direkt med tungan..utan retas sakta..med läpparna..runt om..först ovanpå trosan..sen när man känner att hon är fuktig o redo..tar man av trosan..fortsätter mjukt med läppar o tunga..man får känna efter vad o var hon gillar..man hör på andetagen..rörelserna..alla kvinnor är olika o gillar olika..man slutar när hon inte kan stå emot mer.

 

 

 

 

 

Hur romantisk är du? Ge exempel på något romantiskt som du gjort.
Svar:
Vet inte om jag är nån romantiker men jag friande till mitt ex på ett jättefint slott i Prag, tog henne till en fin trädgård inne i slottet o friade. Det e nog det mest romatiska jag gjort, sen att jag glömde bort hela texten jag hade planerat sög ju..fick hjärnstopp!

 

 

Vad gör en tjej till en sex-drottning i sängen? Hur är man en TOP10 sexuellt enligt dig?
Svar:
Nån som tar för sig..vågar visa vad hon älskar att göra..gillar hon att bli slickad så tryck ner min skalle dit!

 

 

 

Vad är avtändande sexuellt? Vad är det största felet som tjejer gör i sängen? Svar: När dom bara ligger där och man får göra allt..nån som inte tar på en..inte tar för sig..kan inte ligga med sån..blir slak direkt

 

 

 

Berätta om ditt värsta/sjukaste sexminne!
Svar:
Mitt värsta var nog med en tjej som jag tyckte var sjukt snygg i Ibiza..drog hem henne till hotellet..men när jag nyktrade till så var hon kanske inte min typ..men tänkte att jag kör ändå..vet inte varför men jag fick för mig att gå ner på henne..när jag drog av byxorna..så hade hon typ mormors trosor..drog av dom..hår upp till naveln..menar alltså så mycket hår att jag inte ens såg muttan..jag dog..men fan jag ville inte att hon skulle se att jag var äcklad så jag gjorde det ändå..Jag hade alltså sex med den hårigaste tjejen i ibiza! Bravooooo Daniel!

 

 

 

Ditt hetaste?
Svar: På flygplans toan på väg till gran canaria..trångt..men galet spännande.lite pinsamt bara när man skulle ut och det var 10 pers som stod i kö..

 

 

TACK fina Daniel för att du så vänligt svarade på dessa frågor och för att du troligtvis fått ännu fler beundrarinnor…
Här kan ni njuta av lite bilder på Årets Papi. Så nästa gång ni tjejer ska ha “kvalitétstid med sig själv” så kan ni titta på dessa bilder under tiden ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6608.JPG

IMG_6609.JPG

IMG_6607.JPG

IMG_6606.JPG

IMG_6613.JPG

IMG_6617.JPG

IMG_6611.PNG

IMG_6610.JPG

IMG_6618.JPG

IMG_6619.JPG


Publicerat:

Quetzala intervjuar Lazandrita…

Min sköna, galna och vackra vapendragare Quetzala Blanco intervjuade mig för typ 3 veckor sedan.
Här nedan är svaren för er som är intresserad.

-Hur känns det att vara singel efter en 10-årig lång relation?
Svar:
Oj, om jag ska vara helt ärlig så har jag nog inte hunnit känna efter ordentligt… Jag lever ”samma liv” som jag gjorde i min relation förutom att jag inte har några skyldigheter till någon så det har liksom inte blivit några drastiska förändringar i mina fritidsintressen eller så. Däremot är det givetvis weird att inte bo tillsammans med personen som jag spenderat de senaste 10 år med, att inte ha varandra i vardagen och sånt. Men vi pratar typ varje dag och ses lite då och då. Vi har ju en gemensam hund.

-Vad är det bästa med att vara singel?
Svar: Jag vet fan inte, jag är ju inte en typisk ”singel-brud”…

Jag är en relationsbrud. Innan mitt förhållande så levde jag rövare och typ slukade män men det intresset är liksom borta, pallar inte jaga snubbar eller hamna i desperat-träsket. Jag har väl blivit gammal och trött OCH så pallar jag inte huvudvärken.


-Ligger du med någon/några? One night stands?
KK och i så fall hur ser er relation ut?
Svar: HAHA, a gentle woman never tells MEN jag kan ju säga såhär. Det finns inga one night stands eller ”kvart i fem ragg” i mitt liv och jag är inte intresserad av den typen av sex heller. Men för att svara ärligt på din fråga så kan jag ju säga att det kanske finns en person som kommer hem till mig och värmer mig med sin tyngd lite då och då…

Vår relation skulle kunna jämföras med en “arbetsanställning”.
Han har ett ”vikariat”  hos mig just nu, tills jag vill ge en fast anställning till någon…
Typ till min drömman!

Vi har roligt ihop och han tillfredsställer mig till 100%, precis en sån relation som vi båda vill ha just nu. Vi tänder inga jävla ljus eller myser och gosar med varandra och det existerar inga romantiska middagar heller….

-Känner du dig redo för ett nytt förhållande?
Svar: Det snabba svaret är nej MEN om jag skulle springa in i någon i morgon och bli blixtförälskad så skulle jag ju inte skita i det. Då skulle jag ta till vara på den känslan och personen! Och fram till dess så kommer jag att fokusera på att ”vara utan en seriös partner” tills jag träffar Mr Right…

-Hur ser drömmannen ut? Hur är han?
Svar: Han är lång, längd är sexigt… Har mörk skägg som är lite “ovårdat” men inte långt. Kortklippt, snaggad eller rakad på skallen. Blir knäpp av stora axlar, armar och gaddningar.
Jag dras helt klart mest till “utländskt utseende”.

Jag behöver en man som är soft och “lugnare” än mig, så att det smittar av sig på mig och han ska behöva någon som det är lite drag i som mig för att livet inte skall bli allt för tråkigt ;)

Han är pålitlig, lojal, rolig som fan (vi måste kunna garva ihop – bjuda på oss själva), omtänksam, driven i det han gör (ingen slacker), lugn och stabil men gärna lite temperament (sexigt), han ska vara säker i sig själv och kunna hantera mig, min personlighet och inte vara svartsjuk eller bry sig om saker som jag gjort innan jag träffade honom.

Han ska acceptera mig för den jag är OCH lita på mig till 110%, för det kan han!

Vi ska kunna “gå loss” vårt sätt” tillsammans samtidigt som vi ska kunna ligga hemma en hel helg och bara softa.  Jag vill att han ska se mig som en skön väninna som han kan hänga med samtidigt som jag är den bästa “frun”.
Han ska kunna vara spontan och öppen för förslag, vi ska göra saker tillsammans själva och med andra vänner samtidigt som vi båda måste få ha “egna” liv och intresse vid sidan om.

Han ska kunna föra sig i alla sammanhang och situationer.

Sist men inte minst. Han ska älska sex och vara lite “öppensinnad”….
Fantasifull, vilja testa lite olika saker och miljöer ;)

-Vad tycker du om dejtingappar/sajter typ som Tinder, Badoo? Och är du själv aktiv där? Varför/varför inte?
Svar: Jag personligen är allergisk mot dejtinappar och sajter eller generellt raggning på nätet. Kanske för att jag varit så OFF från den världen som blomstrat upp under tiden jag har varit i en relation. Jag sa häromdagen till en killkompis som är singel att jag aldrig någonsin kommer att gå med dessa appar/sajter, han skrattade och sa:

Vänta ska du se, om  några månader så kommer du att vara aktiv där! Jag sa exakt samma sak som dig tidigare och nu är jag typ medlem överallt…”

Nuförtiden används ju även Instagram, Facebook och typ LinkedIn som raggningskanaler… Vet inte hur många meddelande man får i sin inkorg på FB varje dag. Och alla jävlar som ”puffar” en på FB. Vill typ ge dem en fot i ansiktet.

Jag är så jävla trött på alla som raggar i dessa kanaler. Det e så enkelt att skicka ut ett ”massutskick” till typ 100 brudar/killar. En väninna sa häromdagen att min instagram är ”nya badoo”, när typ killar börjar följa 15 utav mina väninnor, lajkar deras bilder och skriver sleezy kommentarer på allas bilder.
Inte den typen av snubbe som man vill ha seriös med direkt.

Jag träffar hellre någon via vänner eller bekanta.

-Vart hittar man stans snyggaste killar?
Svar: Jag undrar typ samma sak MEN det är garanterat på alla fighter-gym i stan…

-Hur gör man med en one nigt stand? Ska man bjuda på frukost? När ska man dra? Byta nr?
Svar: Som sagt, jag e ju inget fan av one night stands men min rekommendation till alla som sysslar med det är ju helt klart att INTE släpa hem någon, utan följa med den personen hem får då kan man dra när man vill. Väl hemma hos honom/henne kan man få en hel del “information” om personen genom att se sig om hur personen bor och har det hemma…
(LIGG – TAGGA!)
Ge gärnet så att han/hon aldrig glömmer dig. Tänk på att du ska marknadsföra dig på bästa vis och sedan dra!
Dra på ett “skönt” sätt, typ direkt efter sexet klä på sig och dra (män blir typ kära när vi kvinnor gör sånt) eller dra när personen har däckat… Va liksom lite mystisk och inte ett psykfall som vill skeda, äta frukost och hänga/vägra gå dagen efter :)
Vaddå käka frukost? Hell no. Sånt sysslar man med när man är kär eller ihop…
Byta nr? Då ska sexet vara JÄVLIGT bra. Typ bäst. I alla fall minst 8 av 10 poäng.

Viktigt att tänka på är ju att det finns många dårar där ute så jag tycker att man ska vara jävligt försiktigt med one night stands…

-Hur ser en perfekt kväll ut?
Svar: Så länge som jag är med i sällskapet så blir det aldrig tråkigt. Det skulle kunna börja med fågelskådning… Det är JAG som ÄR festen ;)
Quetzala brukar somna som ett barn i soffan medans jag fortsätter…
Just nu är jag och mina vänner inne på “hemmamiddagar/fester”, slutet sällskap med god mat och sprit i massor. Sjuka diskussioner brukar vara höjdpunkten!

-Vad är folks största fel när dom raggar på krogen?
Svar: Killar som raggar desperat vilket de flesta gör.
Killar som vill att man ska med på “efterfest” klockan 04.45 på krogen, för det är ju preciiiiis vad dom vill. Dricka vin och prata om livets djupa….
Va man och säg i stället att ni vill ligga!
Har mer respekt för killar som kommer fram och frågar “Ska du med hem och k****a?

-Bästa bakfylletips?
Svar: Börja med att halsa en flaska Ramlösa, duscha, ät sushi och ha sex…

<

IMG_6366.JPG


Publicerat:

← Äldre artiklar