OM BLOGGAREN
Namn
Lazandrita

Är från
Panama

Citat om mig
Once you go latina, you never go albina

Varför Kingsize?
Namnet säger allt! Den enda rätta sajten om man gillar hiphop,stora rumpor, gossip och bloggar om 6, relationer och annat skönt.

Mejl från bloggläsare – Sexnovell…

 

“Hejsan La Zandrita!

 

Här kommer lite snusk ifrån mig ;) Hoppas någon gillar det jag skriver…

 

 

Jag öppnar dörren i t-shirt och trosor. Han kollar in mig och ler, kommer in i hallen och lämnar över en påse med mat. Jag frågar varför jag får den och han svarar att jag kommer behöva det efter att han är klar med mig. Sen kysser han mig våldsamt och sliter av mig trosorna…

 

 

Han går ner på knä, slänger upp mitt ena ben på sin axel och sätter igång med att slicka mig. Jag vacklar och är nästan på väg att falla när jag kommer, men han greppar mina lår och stödjer upp mig. Jag pallar nästan inte att det är så skönt, tar mig loss, flyr in i köket. Han kommer efter, tar tag i min nacke, trycker upp mig mot dörrkarmen och kör in sin grova k*k i mig. Jag lyfter upp ena benet på köksbänken och han tar mig så djupt, mina ben skakar när han kupar mina bröst och nyper i mina styva, svullna bröstvårtor. Ännu en gång blir jag tvungen att dra mig ifrån honom, det är FÖR skönt.

 

 

Han rycker tag i mitt hår och drar mig tillbaka intill sig, jag kämpar emot men han lyfter upp mig på hans stenhårda pulserande spjut. Han tar tag i min röv och bestämmer rytm, styrka och djup. Jag kan inte annat än hålla mig fast på hans stora muskulösa kropp med mina armar kring hans hals.

 

 

Min f*tt-juice rinner ner på golvet i en stor pöl. Han släpper ner mig och jag stapplar in i mitt sovrum, lutar mig emot sängkanten när han utan förvarning rammar min skälvande f*tta igen. Han drar snabbt ut, vänder mig på rygg och går ner och lapar min nu hyperkänsliga klitoris.

 

 

Han pullar mig med två fingrar och jag vet redan nu vad han är ute efter. Hans fingrar är smått böjda i mig och den sköna känslan sköljer bokstavligen över mig. Han drar ur fingrarna fort och saften forsar ur mig, inte en fontän utan en vild flod. Han stoppar in dem igen och jag känner hur jag bara fortsätter att komma…

 

 

Han drar ut fingrarna igen, det droppar och rinner om hans hand. Han drar handen över mitt ansikte och stoppar in fingrarna i min mun och säger åt mig att tvätta dem. Han drar mig tull sig, slår k*ken mot min f*tta så att det plaskar och låter den glida in. Han kn*llar sönder mig. Jag får en så skön orgasm som gör att hela kroppen krampar och han drar ur och lägger sin sats på min mage, garvar och säger åt mig att slicka upp det.

 

 

Jag är fortfarande hungrig på mer av hans praktk*k men inser att han hade rätt, jag behöver äta för att orka. Efter att ha fyllt på med energi kn*llar vi 4 ggr till. Alla minst lika bra som den första. Innan han stänger dörren och går vänder han sig om och tar tag i mitt skrev och säger:
-Den här ger du inte till nån annan, den är min!

 

Hälsningar
Snusk-fröken”

 


Publicerat:

Champagne papi :)

IMG_6173.JPG


Publicerat:

TUNG LÅT!

:)

 

 

Okej, jag ska vara ärlig.
Jag kan “gå igång på låtar”, typ någon som rappar porrigt eller tunga beat:s :)
Vissa låtar är skit bra och vissa låtar är SÅ JÄVLA BRA så man vill ligga till dem på repeat.

 


Publicerat:

LÄSARMEJL – “Trekant eller inte?”

“Hejsan LaZandrita bloggish!

Jag sitter och funderar över en grej. Jag har fått ett förslag ifrån min bästa väninna.
I flera år har jag hört henne prata om att hon vill testa trekant med en tjej och kille men det har inte blivit av. Nu har hon precis träffat en kille som hon är dökär i, de har varit ihop i snart ett halvår. Hon har precis berättat för honom att hon vill köra en trekant med mig, han blev först väldigt ställd för han förväntade sig inte det ifrån henne. Han är också nyfiken för han har aldrig testat men han har även varit skeptisk till förslaget.

 

Jag är en ganska rutinerad trekants-deltagare, jag har haft trekant ett 30-tal gånger med folk som jag inte “känner” som jag hittat på nätet. Jag har mestadels varit med andra “riktiga par” som önskat mig som sin 3e partner. Jag älskar trekanter med par, det är så uppskattat så man blir så upphetsad. Jag är inte flata men jag är sexuell med tjejer i trekanter, mera för att det blir som en “show”. 

 

Jag blev naturligtvis smickrad när min bästa vän frågar mig men tänker samtidigt att det kanske inte är någon bra idé att blanda in vänskap och trekanter. 
Om jag inte kände dem så skulle jag inte tvekat, jag hade flygit ner i sängen på 5 sekunder för dom är snygga och sexiga båda två men du förstår kanske varför jag tvekar. Dessutom så vet jag att hon har lite svartsjuka tendenser…

 

Hjälp mig här LaZandrita <3

 

Hälsningar
Trekanten”

 

 

 

———————-

 

Hej Trekanten,

 

Tack för ditt mejl!
Kul att du verkar ha hittat “din grej” – trekanter ;)
Njut och va rädd om er.
Mitt råd är följande:
Skippa trekant med din väninna och hennes pojkvän (om du är rädd om er vänskap)!
Om de är intresserad av trekant så är det bättre att dom tar in en utomstående person som ingen utav paret har en relation till. Typ någon som de hittar på nätet.

 

Som du själv skrev så är hon svartsjuk av sig, jag skulle t o m avråda henne från att ha trekant med sin pojkvän om hon är svartsjuk! Inte den bästa idén som kläckts.
Om hon hade varit singel så hade ni t ex kunnat raggat upp en kille på krogen eller på nätet och gett honom en trekants-rond för då är INGA känslor inblandade alls.
Bara 100% sex!

 

Jag personligen skulle aldrig ha trekant, partnerbyte eller “swinga-linga” med en pojkvän eller framtida man…

 

Haha, glöm det! Honom vill jag ha för mig själv. Han är enbart MIN och jag är enbart hans. Men jag kan ju inte gå i god för hur jag resonerar om typ 30 år.

Jag kanske varit gift i 20 år då och tycker att det vore skit trevligt att börja swinga lite ;) men just nu känns såna tankar helt otänkbart.

 

Jag vet par som “swingar” med andra par eller kör trekanter och det funkar skit bra för dem, de har t om stärkt deras relation och sexliv. Så länge som man mår bra så är det bara att köra på. Alla är vi olika och tur är väl det.

 

Kram
Lazandrita

 

 

 


Publicerat:

Torsdag!

Sitter i soffan med en vodka rebull i handen. Bra alternativ!

Bästa med torsdagar e känslan. Förra torsdagen var så bra. På många olika sätt så TACK för det ;)

Ett bra tips till alla rastlösa själar är att dra till Obaren på torsdagar där bästa Tony Zoulias pumpar de bästa beatsen.

IMG_5958.JPG

IMG_5940-0.JPG

 

 

ÄLSKAR ALLA ER SOM BIDRAR MED ENERGI <3

 

 


Publicerat:

Läsarmejl – “Hjälp, min pojkvän kan inte slicka!

HOLA La Zandrita bloggen!

 

 

Jag har varit ihop med min pojkvän i snart 6 månader och han är helt underbar på alla sätt och vis. Han är så snygg, snäll, vi har gemensamma intressen, min familj älskar honom och hans familj älskar mig, vårt sexliv är typ helt fantastiskt (han är faktiskt den bästa jag någonsin varit med) men det finns ett MEN. Han är så otroligt dålig på att slicka mig där nere!!

 

 

Allt han gör mellan mina ben är bara fel, han kan liksom inte slicka mig på ett värdigt vis, han kan inte heller pulla mig. Han gör typ illa mig!

 

 

 

Jag stör mig enormt varje gång han slickar mig så jag får honom till att sluta med det och typ sätta på mig i stället för det kan han ju.

 

 

Han slickar inte med inlevelse och han gör något konstigt med tungan, han har liksom ingen känsla alls samtidigt som han kör 2 fingrar in i mig med boxningsteknik. Så o-soft!

 

 

Skulle vilja skicka honom på en slick-skola, eller typ ringa något ex som kan lära upp honom. Folk säger att man inte kan få alla rätt i en pojkvän men om vi ska fortsätta vara med varandra så måste han step he´s game up och lära sig en gång för alla ;)

 

 

Men hur säger man detta utan att såra hans manlighet totalt?
Hjälp mig här nu!

 

 

Älskar din blogg, du är så underhållande och vacker!
Fortsätt vara du!

 

 

Besitos!

 

 

/CC”

 

————————————————

 

Hej CC,

 

Tack för ditt mejl!
Ja, vad ska man säga… Det låter ju som att du upplever det som ett problem och det är ju klart som fan att det är ett problem om din pojkvän inte kan sin tung-teknik samt finger vals…

 

 

Jag tycker inte att du ska göra slut med honom pga den anledningen MEN jag tycker att du måste vara ärlig med honom. Rak kommunikation är alltid bäst i en relation. Det kan man komma ganska långt på.

 

 

Mitt tips till dig är att sätt dig ner med honom, ge han en stadig grogg och säg att du upplever att han inte gillar att slicka dig för att det inte känns som att han gör det med inlevelse och från hans hjärta. Kolla hans reaktion.

 

 

Säg att alla tjejer gillar olika slicktekniker och att du gärna vill guida honom hur han gör det skönt för dig. Säg att du inte gillar när han boxar in fingrarna in i dig…

 

 

Jag hittade en bild som beskriver en bra slicking rätt så bra, du kanske kan lägga upp den typ på insta och tagga honom (skojar…).

Men mitt tips till honom skulle vara spott, slick, sug på klitoris OCH extremt viktigt är att han visar att han ÄLSKAR det. Att han blir kåt av det är sjukt upphetsande.

 

 

 

 

 

IMG_5945.PNG


Publicerat:

Mejl från bloggläsare – Sexnovell!

Hej ZÄTA, här kommer min snusknovell ;) Njut….

“Snubben kommer in i lgh, slänger av sig kläderna i hallen (detta börjar bli regel hos mig). Sliter av mig kläderna, bh-n ryker på mindre än 1 sekund. Han lyfter upp mig på sina axlar (!!!!!) Sen lutar han mig bakåt så att mina axlar vilar på sängkanten. Hans tunga borrar sig in i min f***a och jag är som förlorad. Han slickar min röv och kör in tungan även där. Efter denna Yoga-övning får jag äntligen chansen att suga hans grova k@k, slicka hans kulor och kyssa hela hans feromondoftande kön. Han lyfter plötsligt upp mig igen och jag håller mig fast med benen runt hans midja. Han styr ner mig över k@ken och lyfter mig upp och ner över den i perfekt rytm. Inget stöd av vägg eller nåt, han bara kör på råstyrka. Jag kommer när han hårt trycker ner mig så att han tränger riktigt djup i mig. Han lägger ner mig på sängen och daskar k@ken mot min våta klitta så att det plaskar av min översköljande orgasm. Sen kör han snabbt in k@ken igen, drar ut och daskar, in snabbt och ut igen. Jag dör. Sen lägger han sig över mig och ger mig en dödande blick, håller ner mina armar och kör in den så snabbt och hårt att jag tappar andan. Sen kn@llar han lika hårt och snabbt och jag kommer och kommer och kommer. Tror aldrig att det ska sluta. Han slaktar min f@tta. Sen blir han plötsligt mjuk i sina rörelser låter mig möta honom med mina höfter. Långsamt, djupt och cirkulerande och där kommer jag igen med hans tunga i min mun och hans händer kupade på mina bröst. Han drar ur och går åter igen ner till att slicka mig. Han slår mig på f@ttan och kör in två grova fingrar i mig jag kommer och han slickar i sig min saft. Det är som att betrakta en man som inte ätit på länge. Han lägger sig på rygg och låter mig klättra upp på den massiva kroppen. Långsamt börjar jag rida honom, han drar upp mina ben och lägger armarna under mina lår. Styr mina rörelser, lyfter upp min röv och släpper ner mig hårt över sig. Han sätter sig upp med mig i hans knä. Han kysser mig passionerat. Äter mina bröstvårtor. Vi rör oss knappt. Jag låter mig fyllas av känslan att ha honom i mig. Jag pressar mig emot honom, han tar tag i mitt hår och drar mig bakåt så att jag ligger i en båge. Han lägger sig över mig igen, ler retsamt, tar återigen mina armar och håller fast och kn@llar sönder min f@tta igen och jag skriker rakt ut av den sköna känslan som vibrerar upp genom min kropp. Ja kom, kom säger han. Kom på mig. Sen drar han fort ur, sliter av sig kondomen och sprutar en ström av vit sperma över hela min mage och jag känner hur det rinner ner mellan mina ben. Sängen är totalt förstörd av våra vätskor. Men vem fan bryr sig.
En säng är till för att knullas i och då ska det knullas ordentligt. Dusch och sen påt igen. Ingen vila ingen ro om man vill komma här i livet.
Vilken jävla kåtslyna jag är!!”

Hälsningar
MILEN ;)


Publicerat:

FRÅGESTUND!

Hela helgen har varit en lång fest..
Hemma haffla i fredags, en spontan enkel hemmakväll för 3 personer blev ett fylleslag med 13 personer + störningsjouren som ringde på dörren vid 2 tiden.
Älskar mina vänner!

NU KÖR VI FRÅGESTUND. SVARAR NÄSTAN ALLT. Mejla era frågor:
lazandrita@gmail.com

IMG_5862.JPG


Publicerat:

COUGER + LAMMKÖTT?!

Som sagt, har en hel del väninnor som föredrar lammkött men detta är kanske en överdrift?
Givetvis är 18-åringen riktigt het på gröten när det kommer till min väninna. Han är liksom “PÅ”.

IMG_5664.JPG


Publicerat:

GANGBANG?!

IMG_5643.JPG

IMG_5643-0.JPG


Publicerat:

← Äldre artiklar