L A T I N A S…

 

 

….NÄR DOM ÄR I EN RELATION! :)

 

 

 

img_3078-0.pnglazandrita | Kingsizemagazine

Publicerat:

In your face.

  

….vissa gillar inte mig och det är helt okej.

Älskar min:

-Familj

-Clique

 Och det räcker för mig! 


Publicerat:

I ditt ansikte.

Bara lite ”In your face” information.

 

En killkompis till mig är på en dejtingsida, han har kontakt med en tjej där och han vill nu träffa henne för en dejt men hon vägrar att gå på en dejt. Han väder sig då till mig eftersom jag också brukar vägra att ”gå på dejt”. Han undrar vad felet är eftersom hon enligt honom visar  ”intresse” för honom så borde hon ju för fan kunna spendera 1 tim av sitt liv på en dejt med honom.

 

 

Jag resonerar så här om hon inte vill gå på dejt med honom:

 

 

 

1) Hon är inte tillräckligt intresserad! Punkt.

Om man tycker att killen är skit snygg och verkligen är ens typ utseendemässigt:
Då vill man givetvis träffa honom för att få veta mer om honom.

 

 

Om man tycker att killen är skit snygg + att han verkar ha världens skönaste personlighet som passar mig:
Då kastar man sig ut genom dörren för att man är så jävla ivrig att hänga med honom och typ föda hans barn… J
(skojar, men ni fattar)

 

Sammanfattning: Som ni vet så avskyr jag de ”typiska dejterna”, bara tanken av det ger mig ebola dvs gå på bio… ta fika… en middag… promenader i vårsolen osv MEN om jag var tillräckligt intresserad av en kille så skulle jag absolut gå på dejt. En dejt på Lazandrita-vis.

 

 

 

 

2) Hon ljuger om vem ”hon” är. Punkt.

Hon är kanske inte den tjejen som hon har utgett sig för att vara på bilden eller så är hon personen på bilden… fast för 15 år sedan när hon hade sina glansdagar som modell i Italien medans hon numera är en trashig frånskild 4-barnsmorsa som kedjeröker röda Prince, har klippkort på McDonalds och bor i Skogås….
Andra alternativ skulle kunna vara att hon t ex är en man, en ful psykhäxa, har en pojkvän/man (lever dubbelliv) eller är någon annan som vill jävlas med dig på något vis.

Sammanfattning: Ana oråd, lägg inte ner någon mer tid/energi på personen. Fokusera på andra i stället.

 

 

 

Jag sa i alla fall åt honom att lägga ner henne, dvs skriv typ:
”Hör av dig när du vill ses! Ha det gott så länge.”

 

 

 

Och sen så hör du inte av dig ett skit till henne.
OM hon verkligen är intresserad så kommer hon att komma krypandes (svankandes) tillbaka till dig och föreslå en dejt.

 

 

 

DAGENS:
#InYourFace
#IDittAnsikte

 

 


Publicerat:

Wifey-skills.

Känslan innan man ska koka ris åt en Iranier..

  

….efter att man kokat ris åt en iranier:
  


Publicerat:

Suddig lördag.

Jag och min Sylvia <3

Älskar denna kvinna.  


Publicerat:

Några uttalanden…

Jag har Tweetat sedan Twitter kom. Ibland har jag damp där inne och då är jag rätt så rolig & underhållande och ibland har jag paus därifrån…

Mitt Twitterkonto: @lazandrita 

Annars kan man alltid gå in och spana HÄR

   
     


Publicerat:

Mejl från en bloggläsare – Lukta gott i underlivet!

Hej Zandrita!!

 

 

 

Jag skulle vilja att du tar upp detta mejl i din blogg för detta är ett meddelande till alla tjejer där ute.

 

 

Jag är Stockholmare som lever singellivet i vår vackra huvudstad. Jag tar för mig rätt så rejält när det kommer till tjejer. Jag är ute ofta i nattlivet som denna stad erbjuder så det är rätt så vanligt att jag ligger med en eller flera tjejer i veckan för jag älskar sex och vackra tjejer i olika åldrar, storlekar, smaker och färger.

 

 

Tycker om att ge tjejer njutning och jag har blivit lite utav en kung på att slicka :)
Givetvis ger övning färdighet och en mycket viktig detalj när man slickar är att älska det. Jag vet att du tidigare har bloggat om det och du har helt rätt. Jag tror inte att man kan vara bra på något som man inte gillar och jag älskar f*tta.

 

 

Jag vill alltid att tjejen ska komma innan jag själv kommer för jag sätter hennes njutning främst. Häromdagen så publicerade du ett  inlägg om en bloggläsare som älskar sitt KK där man kunde läsa om hans ”slick-teknik” och jag kände igen mig i den. Vi kanske är släkt jag och han? :)

 

 

Jag ger hennes underliv så mkt kärlek med min mun och jag blir helt knäpp i huvudet bara jag tänker på det. Har också hört från väninnor och andra killpolare att det tydligen inte är så vanligt att killar går ner på tjejen för att slicka men de själva förväntar sig att bli avsugen varje  gång de har sex med en tjej och det är ju ett konstigt tänk.
Om man är smart som kille så ska man ju prioritera tjejens njutning eftersom de kommer att prata om dig som en sexgud, marknadsföra dig till alla sina väninnor och när man träffar tjejer på stan kommer dom att tänka: ”Där är han som min väninna haft sex med som var så jävla bra!”
Vet att du har bloggat om det också, jag har läst din blogg i många år så jag har koll på dina åsikter och dom är helrätt!

 

 

 

Så varför älskar jag att slicka? Jag älskar smaken av en tjejs underliv, jag vill att det ska smaka ”fräscht kön” och inte disco-fitta och det är här vi har ett litet problem eller ett jävligt stort problem.

 

Jag har tyvärr gjort en hel del djupdykningar sista tiden som har resulterat i kväljningar och typ kräkreflexer. Där ligger en galet snygg brud men vad fan spelar det för roll när hennes f*tta stinker möglig lax blandat med sura träningskläder?

 

 

Om du som tjej har varit ute och dansat, druckit, rört på dig en hel kväll och sedan ska ligga med en kille se då till att fräscha upp dig själv oavsett om du duschade innan du stack hemifrån! Det är såna här doft-händelser som gör att många killar inte vill gå ner på tjejer men jag tänker att man inte kan döma alla brudarr bara för att man råkar träffa på några mögliga fiskar…

 

 

 

Sköt det snyggt och smidigt eller säg bara rakt ut att du ska in på toan och fräscha upp dig lite. Det uppskattas verkligen! Jag brukar alltid gå in på toan när jag kommer hem med en tjej eller följer med henne hem. Jag sköljer av min snabel och pungen.
Eller börja med ett förspel i duschen tillsammans.

 

 

 

Jag bryr mig inte om tjejen råkar ha stubb på f*ttan eller benen, är otränad eller har bomullstrosor men hon måste vara fräsch och lukta gott!
Lukta gott och vara porrig är mina krav.

 

Så snällllllllllla tjejer se till att lukta rent i f*ttan om ni ska ligga även om det kommer som ett hastigt påhitt ;)

 

Kram på er alla sköna tjejer där ute!

 

 

/Romeo


Publicerat:

Sexdröm. 

Tydligen så var jag ett bra ligg.

Det glädjer mig. Att man kan tillfredsställa folk enbart i genom en dröm :)

  


Publicerat:

Tjejerna vill “bara” ligga med mig.

Vi har en gensam balkong på våningen där jag bor, där brukar jag sitta och hänga. Typ prata i telefonen i timmar med folk. Igår kväll sent så satt jag på balkongen och messade, då kom min granne ut på balkongen, han bor vägg i vägg med mig (stackars jävel)….

 

Han hade varit på en AW och såg helt uppgiven och chockad ut så jag frågade:
-Wzup grannen? Du ser helt tappad ut!

 

Han tittar på mig, tar några djupa bloss på sin cigg o säger:
-Shit asså Zandra, dagens brudar är fan de nya ”snubbarna”!

 

Jag svarar:
-Så har jag varit sedan 1995!

 

Han kollar på mig och garvar sedan säger han:
-Här försöker man vara gentleman, bjuda ut på middag, fika, bio och allt så bangar dom alla förslag för det enda dom vill är att ligga med mig! Vad fan är det som händer?


Publicerat:

Laddar upp inför kvällen…

 

 


Publicerat:

← Äldre artiklar