Professionell twerker…


Publicerat:

Måndagslåtar i ditt ansikte.

 


Publicerat:

EN BLOGGLÄSARE SOM MEJLAR – Min tjej var otrogen med många killar!

Hej bloggdrottningen,

Det du gör är grymt! Du  verkar vara en grym tjej!
Det är mycket snack om hur otrogna vi killar är hit och dit…..

Jag har något att dela med mig av om ni är redo? :)

These hoe´s aint loyal!

Mitt ex som jag var ihop med i 5 år som jag trodde var kvinnan i mitt liv, min stora kärlek, min framtida baby mama…

Hon blev påsatt av sin chef en hel del i början av vårt förhållande. Typ de första 2 åren.

Så när jag trodde att min älskling var på jobbet så var alltså hennes chef samtidigt inuti henne. När hon tröttnade på sin chef, troligtvis för att det inte var lika spännande längre efter 2 års smusslande på kontoret så råkade hon ge en utav mina polare en avsugning på toaletten på en fest när vi var där tillsammans. Timmarna innan ”avsugningen” hade hon suttit och fnittrat, skvallrat och druckit bubbel med hans flickvän och några andra tjejer…

Antar att jag fick smaka på de sista sperma-resterna från min polare när hon tydligen hade gått ut från toan efter avsugningen raka vägen fram till mig och kysst mig ömt, som hon alltid gjorde min älskade ängel…

”Ängel” som jag patetiskt nog kallade henne för eftersom jag tyckte att hon var så ljuvlig. Underbar. Jag kunde inte förstå att jag lyckats fånga denna perfekta tjej. Hon var perfekt på alla vis!

En dag hade ”min Ängel” glömt att logga ut från Facebook, innan jag fortsätter denna historia så måste jag faktiskt säga att jag har alltså litat på den här Ängeln alla år, jag är inte den svartsjuka typen och jag har inte misstrott henne någonsin för jag har aldrig haft någon anledning till att göra det. Tills denna dag.
Jag ska logga ut henne från FB och helt plötsligt skriver en kille på chatten:

”Känner fortfarande saften av din härliga f*tta i min mun…”

Mitt hjärta stannade, slutade slå för några sekunder. Vad var det för pervo som just skrev detta till min flickvän??

Jag tänker en stund och svarar:

”Vad menar du ;)?”

Han svarar på en gång:

”Oj, har du blivit blyg helt plötsligt? Det passar inte dig…”

Jag känner att jag bara måste kolla igenom hennes inkorg och det är efter det som jag inser att jag blivit så jävla LURAD.

”Min Ängel” heter från den stunden ”Djävulen”. Ni kanske tror att jag varit blind under dessa år men NEJ, tro mig när jag säger att det finns inget i hennes personlighet eller beteende som gav mig en minsta lilla misstanke på att hon skulle vara med andra, inte ens ha kontakt med andra…

Jag hittar flera sex-konversationer som Djävulen haft med killar. 5 utav dessa fick jag bekräftat i konversationerna att hon haft sex med, vid upprepade tillfällen!! Och vissa verkade det vara på gång med.

Undrar NÄR hon hunnit med detta och hur hon mörkat sitt samvete?
Det går inte ihop i min hjärna. Vi har alltid haft jävligt bra sex typ 3-4 ggr i veckan och testat det mesta tillsammans.

Jag ringer upp henne och säger att ”du och jag måste prata”.

Hon svarar:

”Okej baby, ska jag köpa med mig mat på vägen?”

Jag:

”Nej det behöver du inte. Jag har ingen matlust…”

Hon kommer hem, jag ber henne sätta sig i soffan. Hon kollar konstigt på mig men sätter sig sedan ner.

Jag ställer frågan rätt ut:

”JAG VILL HA ETT ÄRLIGT SVAR HUR MÅNGA DU HAR VARIT OTROGEN MED UNDER VÅRA 5 ÅR TILLSAMMANS?”

Djävulen känner mig och vet att jag aldrig tidigare ens frågat detta. Hon förstår allvaret och blir tyst en stund och sedan svarar hon:

”Hur många jag har haft sex med eller bara strulat med?”

Jag kan säga att jag är inte en våldsbenägen kille men just då såg jag svart. Tänkte konstiga saker men hejdade mig själv och sa:

”Vad fan tror du?! Jag vill veta allt!”

Hon börjar gråta och snyftande berättar att hon i typ detalj hur och när hon kn*llat med typ 12 pers och ”strulat” med 6-7 st!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Finns det någon annan kille där ute som varit med om något liknande eller ens i närheten?

Jag tror fan inte det! Jag måste vara den mest lurade i stan!


Publicerat:

Mejl från bloggläsare: “Min kille ligger med andra och jag vet om det!”

 

 

“Hej :)

 

Jag läste din blogg om att din kille ligger med andra och du vet om det. Det är som klippt och skuret ur mitt liv. Jag träffade en kille för ca 1 år sedan. Efter att jag separerade trodde jag inte jag skulle hitta någon som honom. Han är fantastisk, han tog mig brutalt med storm. Jag hann inte ens fatta vad som hände förens jag insåg hur mycket jag älskade honom. Han är mitt allt , han är dock en kung med många prinsessor. Han ligger med andra och jag vet om det . Vi kör med öppna kort, han berättar för mig exakt vilka han träffar , hur länge dom har träffats och allt sånt. Han säger även att dom är bara leksaker, ingen är som jag . Och att han kan vara ärlig med mig om det gör det vårt förhållande till det underbaraste han någonsin haft.

 

Men det gör lika förbannat on varje gång. Jag känner mig oattraktiv , värdelös och ful. Det knyter sig i magen och jag får köra pokerface för att inte gråta. Jag vill bara spy , egentligen hade det varit bättre och inte veta.

Men då försvinner ärligheten och det blir bara smygande och bråk. Hur klarar du det? Hur tänker du? Hur kommer jag över denna känslan ?

 

//M J”

 

——————————————————————

 

 

Hej M,

 

Tack för ditt mejl!

Till att börja med – JAG ÄR SINGEL dvs jag har ingen kille MEN jag hade i höstas ett KK (fuckbuddy) som låg med andra tjejer och det var han öppen med från början vilket jag tyckte va grymt av honom, att han var ärlig. Hett med män som är äkta och straight up! Jag respekterade honom ännu mera pga hans ärlighet.

 

 

Jag brydde mig inte alls om att han var med andra och sa till honom ”jag bryr mig inte om hur många du ligger med så länge som du kommer hit och ligger med mig när jag vill att du ska göra det”.

 

 

Vi hade liksom våran ”egna speciella grej” så vad han hade med de andra sket jag fullständigt i MEN vi var som sagt INTE ihop och jag hade inga känslor för honom. Jag diggade honom som fan sexuellt och han va skön att hänga med men vi båda var överens om att han och jag aldrig någonsin skulle vara bra för varandra i en relation. Han skulle aldrig klara av mig, mitt sätt att vara och leva och jag skulle aldrig palla med honom, vi hade olika syn på typ allt och det visste vi från första början eftersom vi kände varandra sedan långt tillbaks.

 

För att svara på dina frågor. Jag skulle aldrig vara IHOP med en kille som ligger med andra. Jag funkar inte så. Vem vet, jag kanske resonerar annorlunda om 10 år men om jag är tillsammans med någon på riktigt så ska vi båda vara exklusiva med varandra och var jävligt nöjda med det.

 

Mina tips till dig är att:
1.
Vara ärlig mot honom och säga hur mkt det sårar dig och fråga honom OM han skulle kunna tänka sig att ”bara” ligga med dig?

2. Gör slut med honom.

 3. Acceptera läget och vara 100% ok med det, dvs inte må dåligt – Må bra!

 

 

 

Om du mår dåligt av det vilket det verkar som du gör så hade jag gjort slut, jag hade inte litat på att han skulle klara av att vara trogen i en relation, speciellt inte eftersom han verkar vara ”hungrig på nytt kött”. Han kanske t om har ett beroende typ sexmissbrukare eller så är han bara en typisk kvinno-karl som bara är så. Det är ändå positivt att han varit öppen med det, frågan är bara om det är rätt för dig?  Följ ditt hjärta.
“Du har bara ett liv, se till att vara lycklig!” Det sa min mamma till mig häromdagen och hon har rätt.

 

Kram
Lazandrita

 

 


Publicerat:

MWUANA & Kendrick Lamar <3 #måndagsfavoriter

Kendrick e tung och denna låt e FET!

 

Mwuana, har alltid diggat hans flow. Sen e han najs också.

 


Publicerat:

Otrogna män Del 892 – These bro’s aint loyal…

Den här historien sträcker sig 1,5 år bakåt i tiden….

 

Min väninna, då nysingel, träffade en snubbe ute, han presenterade sig som “Jonas”.
-“Haha, det heter min lillebror oxå”, var min väninnas svar.

 

 

Jonas svarar att han kan heta nåt annat om hon skulle föredra det….
Det var inget mer med det utan de gick hem och hade en het natt tillsammans. Min vän anade att Jonas kanske hade tjej eftersom han duschade innan han drog hem mitt i natten. Jonas tog min väninnas nummer och när han hörde av sig första gången ringde han (dumt nog) från sitt jobbnummer. Min väninna gjorde en research på snubben, dvs kollade upp numret han ringde ifrån. Sökningen gav mer information än min väninna väntat sig. Utöver att hon fick veta vilket företag snubben i fråga jobbade på fick hon även veta hans RIKTIGA namn var BEN (inte konstigt att han sagt att han kunde heta nåt annat ifall min väninna velat det), dessutom fanns en bild på honom på företagets sajt. Det fanns liksom inte utrymme för missförstånd…

 

 

Eftersom snubben inte var mer än ett ligg för min väninna brydde hon sig inte så mycket mer än att hon tyckte det var konstigt att han ljugit om sitt namn. Dessutom hade hon mer intressanta järn i elden vid tidpunkten. Snubben fortsatte att höra av sig lite då och då när han var ute. Ibland träffades de, ibland inte.

 

 

Några månader senare får min väninna reda på via en ny vän, som råkar arbeta på samma ställe som “Jonas” att han både har sambo och barn…..
Jonas fortsätter att höra av sig till min väninna.

 

 

Så sent som veckan innan jul hör “Jonas” av sig till min vän. Hon är lagom sugen på att träffa honom och svarar lite undvikande på hans sms. SAMMA vecka får hon sms från “Jonas” kollega (hennes nya vän) som berättar att HAN SKA BLI PAPPA IGEN om någon månad!

 

 

Min väninna blir med denna information HELT avtänd på “Jonas”. Istället börjar hon smida planer för hur hon ska se till att Jonas får veta att hon har “informationsövertaget” gällande hans relationsstatus och riktiga namn..

 

 

Bara några dagar efter att min väninna fått veta att Jonas ska bli farsa igen hör han av sig och vill ses. Jonas får inget svar av min väninna, Istället får han några veckor senare smset nedan.

Hej då, see you never.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(null)

 

I DITT ANSIKTE DITT OTROGNA SVIN!

 


Publicerat:

Alla Hjärtans dag – Fuck u.

Sorry men jag e verkligen inte bitter för att jag e singel. Jag hatade denna dag lika mycket när jag var i en relation! Man bör väl uppskatta varandra varje dag?
Kräks på killar som skickat All hjärtans Dag hälsningar (jag är nog inte den enda som fått deras hälsning) det är så jävla ytligt bajs.

(null)

MEN…..

(null)

(null)


Publicerat:

JAG HAR ALDRIG….

….kört denna line!
Varför ljuga och spela spel?

 

Så trött på alla jävlars bullshit. Älskar brudar och snubbar som är straight up. Det är som sagt 2015 och vi är inte 15 bast längre. I alla fall inte jag och mina vänner. Och vi “dejtar” (ligger) inte med några kids längre heller så det är väl klart som fan att man har delat ut en en jävla massa BJ’s (blow jobs) genom åren.
Typ miljontals ggr.

 

 

Så när en snubbe ligger svettig om pannan i tex sängen….stönandes med lakanet som “sugits” in mellan hans skinkorna (av din munkraft) och säger:
-Uuuuuff det HÄÄÄR har du gjort förr!

 

 

Så tittar man upp på honom med oanständig blick, smaskar lite, slickar lite, suger lite, nafsar lite…(skojar!) och säger:
-Yeeeeah damn you right and I lööööv it!

 

När man är 35+ så kan man inte lura någon och det vill man inte heller! Man är fan stolt över att man är en erfaren kvinna som vet vad man vill, bara gör sånt som man vill och tycker om.
Punkt.

 

 

Va bara äkta och rak. Det kommer ni långt på!

/Lazandrita

(null)


Publicerat:

P-piller = Bra start på dagen!

 

 

 

Te och P-piller är en jävligt bra start på dagen. Man blir så jävla på G då.

Min mamma undrar “varför äter man P-piller när man inte har någon pojkvän eller man?”

Hmmmm, ja det kan man ju undra…..

 

 

Det är liksom en del av mig och varit det sedan jag minns. Jag började med P-piller när jag va ung (lite för ung) men skyllde på att jag hade såna menssmärtor så jag va tvungen att käka piller. Det gick gynekologen och min mamma på.

 

 

Min pappa fick reda på att jag åt P-piller när jag var 22 år (!) för att han råkade med stora öron lyssna på en konversation som jag hade med mamma. Han utbrast:

-PPPPPPPPPPPP-PILLER!?! Vad ska du med det till? *fnys*
(Det var då det gick upp för honom att hans dotter var inte längre orörd…..)

 

 

Min mamma tittade på honom och sa:
-MEN HERREGUD! Lugna ner dig nu… Hon är ju faktiskt 22 år!

<3

 

 

Min sköna kollega AK har satt upp ett kollage vid mitt skrivbord med “mindre vackra”, skrikande och snoriga ungar med en stor text:

GLÖM INTE PILLRET!
(Jag älskar henne. Hon vill inte att jag ska bli gravid för då kan vi inte dricka vodka redbull ur hinkar och “get wild”…)

 

 

Min chef frågar varje dag:

-“Zandra, har du tagit pillret?”
(Underbarare chef får man väl leta efter, så omtänksam.)

 

 

MIN FRÅGA ÄR:

-VART E MITT SEXLIV 2015?
Jag ligger ju inte för liggandes skull.
Jag har höga krav och det är därför man är k#k-lös så jag får skylla mig själv :)

 

Min gynekolog tycker att jag borde sluta med preventivmedel eftersom jag är gammal och borde börja tänka på kids. LUGN NU. Jag är för fan singel och så osugen på barn.
Jag är inte tjejen man “råkar ligga med som ooops råkar bli gravid och ska behålla barnet fast snubben inte vill”…. Såna finns det tillräckligt av.

 

KORTFATTAT – Använd kondom så slipper ni bli ofrivillga föräldrar eller få en massa smaskiga könssjukdomar på/i era fina könsorgan och munnar….

 

IMG_0627lazandrita | Kingsizemagazine

Publicerat:

Vill du “kolla film” med mig? – BULLSHIT!

Det är många som vill ses och….
“Bara kolla en rulle”.
Eller
“bjuder hem en bara för att dricka en kopp te”.
Eller
“bara chilla lite i soffan och snacka skit”.
Eller
Erbjuder sig att “hjälpa mig att sätta upp hyllor, skruva ihop en soffa/säng”
(i min nya lgh)

 

 

Man ba:
Ey brooooooooor. Jag är 36 bast…. och inte 18,5….
Säg som det e bara. Jag fattar vart du vill komma eller vad det skall leda till. Du vill bara stoppa in den.

Måste mitt singelliv sluta med att jag blir manshatare?
Jag vill verkligen inte det.
Jag älskar män.
Jag är typ så jävla hetrosexuell som man kan bli och jag kan inte tänka mig ett liv utan män. Eller ett liv utan k**.
Just nu är jag så jävla tacksam över mina manliga vänner (som inte vill in i mitt underliv) som ger mig en dos testo lite då och då och jävligt mkt uppmärksamhet och kärlek.
Jag älskar er!

 

—————————-

Berättade en gammal rolig historia igår för en person:

Det var en gång “en tjej” som blev uppvaktad av en kille, vi kan kalla honom Ali.
“Stackars Ali”…

 

Ali frågade efter tjejens nr men fick till svar:
“Du får inte mitt nr men jag kan ta dit..”
Givetvis ville han att hon skulle ha hans nr så han gav det till henne.

 

Hennes tjejkompisar var genast på henne och sa:
“Skit i honom, han e värsta hunden. Han har plejat typ hela stan. Vidrig. Behandlar brudar som skit!”

 

Denna tjej lyssnade givetvis inte på sina väninnor och sa:
“Intressant, då har han mött rätt tjej…”

 

Det gick ca 3 månader utan att denna tjej ringde Ali.
Under dessa månader träffar hon på honom ute på olika ställen lite då och då och han är på henne (tjatar) varje gång och frågade varför hon inte hade ringt honom.
Hon skyllde på samma saker varje gång:
“Inte haft tid…”, “Nej du vet, varit upptagen…” eller “Shit, hade helt glömt bort…”

 

En söndag sitter denna tjej hemma uttråkad som fan och lite horny.
Kommer på att hon faktiskt kan ringa den där playern Ali som hon fick nr till för ca 3 månader sedan. Hon letar upp hans namn i luren som hon har lagt in som “Stackars Ali” och ringer…

“Aaa hej det är jag (hon säger sitt namn), jag tänkte komma över till dig i dag. Kan du ses?”

Ali blir alldeles till sig (i brallan)och säger:
Ja det e klart att vi ska ses. Kom! Ska jag hämta dig?”

Tjejen:
“Nä. Langa adressen så är jag där om typ 1 timme.”

 

2 timmar senare plingar hon på hans dörr.
Hon har på sig en lång skinnkappa (typ “Matrix-kappa”), klackar och under kappan som är knäppt har hon enbart en BH och inga trosor…
Ali öppnar dörren och ser helt exalterad ut för att hon äntligen är där, nu ska han förföra henne….
Hon kliver innanför hans dörr och ser att han tänt ljus i typ hela lgh, hon ser även att det står en flaska vin framme. Han tittar på henne och säger:
“Jaaa asså jag tänkte att vi kunde kolla på en film och dricka lite vin…?”

Hon tittar på honom, flinar lite ironiskt och säger (samtidigt som hon börjar knäppa upp sin kappa…):
“Jasså det tänkte du….men en sak ska du veta. Jag är inte här för att kolla film och dricka skitvin. Jag är här för att kn*lla dig!”

 

Ali kommer av sig helt när hon står där i enbart en bh och klackar. Fattar ingenting längre. Vafan hände nyss? Han är förvirrad, känner sig totalt överkörd, chockad och kåt. Vet inte riktigt hur detta gick till.
Här glider en brud in typ naken under en kappa och fuckar upp hans vanliga “förföringsprocess” som brukar börjar med vin, film, han lägger armen runt tjejen, flyttar lite närmare, börjar smeka lite på låren, börja sig mot henne och ge henne en kyss….För att sedan se till att kläderna åker av…

 

När chocken har lagt sig så hamnar dom här två i sängen.
Dom har sex eller rättare sagt hon kn*llar skiten ur honom så att han ser stjärnor. Direkt när dom är klara så kliver tjejen upp ur sängen, klär på sig sin bh medans han ligger kvar i sängen och kollar förvånat på henne. Hon tar fram sin telefon och ringer sin polare och säger:
“Hej det är jag. Jag är KLAR nu så du kan komma och hämta mig!”
Hon lägger på luren.

Ali sätter sig upp i sängen och säger:
“Vart fan ska du????”

 

Hon svarar:
“Härifrån!” Och så drar hon.

 

 

Hon fuckade hans hjärna rejält. Han blev galen i henne efteråt.

 

 

 

 

Lite fredagsmode:

 


Publicerat:

← Äldre artiklar