Snart spärngs huvudet

Fyfan vad jag har ont i huvudet idag1 Känner att vänstra ögat och vänstra sidan av huvudet gör ont. Jag måste kolla upp mitt vänstra öga, har sagt det länge. Ser ju sånna vita prickar lite då o då. Men jag vet inte om jag ska ringa vårdcentralen eller en ögonläkare. Noll koll.

Jag måste även kolla mina vitaminer, ta bort födelsemärken och kolla upp en knöl. Sen måste jag även dra o kolla upp en annan sak. Måste fylla på medicinlådan inför USA resan.

Mycket som ska fixas o donas.

På torsdag ska jag förbi Avista och påbörja Visumet. Bra att de finns några som kan hjälpa en, känner mig jävligt lost i det här. Så de ska sitta med mig på torsdag o hjälpa mig.  Ni vet, Min ADHD-hjärna vill inte fungera som den ska. Som den borde.

Men det blir nog bra.

Jag undrar när man ska börja fixa med biljetter och lägenhet. Vi är 4 tjejer som ska dra tillsammans, så man måste väl vänta på alla typ. Men jag vill vara klar så fort så möjligt.

E så peppad innan jag drar till Sverige. Funderar även på att ta bort min FB ett tag och bara ha fokus på bloggen och Instagram. Det är för mycket negativa statusar och bilder på FB. Jag mår typ dåligt av det.

Ja jag fattar, du har blivit singel, de gör ont, men kom igen, efter 5 status och 10 bilder på 2 dagar så börjar jag bli störd, jag vill bara ta bort. Eller när någon delar dessa hemska videos, eller gillar när människor blir misshandlad eller barn som blir slagna. Jag vill inte se sånt.

Jag läser gärna berättelse om roliga saker eller människor som varit med om saker.

Visst får jag ut mig saker som kanske kan vara negativt, att jag tex mår dåligt osv. Men det är min borderline som behöver få komma ut och diskutera med världen, vilket fungerar skit bra. jag brukar väl skriva i en form som gör att andra ska kommentera med tips.

Men oftast vad jag gör, för är man en bloggare som jag, som har 1000 tals följare, då måste man typ dela med sig. Eller måste man verkligen det?

Aja, nu iväg på behandlingen med huvudvärken.

11259536_10153155256750865_8290456309503351192_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

Måndag

Älskar måndagar. Jag älskar väl alla dagar i veckan. Det blir lite vad man gör det till, eller hur?

Idag har jag hunnit jobba, tränat, kollat på serier och ätit god mat. Och folk ba “du måste vila” Jag ligger på soffan o får allt serverat av min mamma. hahah. NJUTER TILL MAX.

Har även planerat lite grejer för min väns födelsedag. Känner att jag behöver göra något extra. Han blir 30 år i veckan och jag vill typ ge han allt i hela världen. Vet inte varför jag känner så, men när jag verkligen tycker om någon så vill jag ge allt. Pengar har ingen värde, så jag går loss. Ska inte avslöja för mycket, inte för att han går in här. Men människor man uppskattar ska man visa uppskattning till oavsett. Han har under de senaste 1½ månaderna varit där för mig när ingen annan har. Jo min bror också. Men som sagt. Så nu ska jag göra något speciellt. Ska bli skit kul, älskar o skämma bort folk. Hahah vet inte hur det känns o bli bortskämd, men jag blir glad av att se andra glada. Shiit va jag uppskattar denna människa. Underbar människa. Tacksam.

Men nu ska jag ta ett varmt bad och sedan gå o sova, typ. Tänkte att jag förtjänar det.

1450961_10155434289225444_6334246204585311494_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Känner mig lite så där idag. Hahah. Ska även peppa mig själv inför imorrn, kommer bli en jävligt jobbig dag då jag måste prata om saker jag totalt vägrar. Får se hur mycket jag kommer orka imorrn. Kanske tar en timma eller 2 från jobbet för att samla mig.  Men kommer bli en tuff dag imorrn, får se hur mycket hjärnan kommer orka prata om all trauma.


Publicerat:

Älskar söndagar

Jag älskar verkligen söndagar, det är MIN dag. Det är dagen jag sitter hemma och gör absolut INGET! Så jävla skönt.

Fast jag har fått en del saker gjort. Fixat lite med nya eventet inför nästa vecka, städat, lagat mat, fixat med mina youtube konton, mailat Avista för visumet till usa osv.. Ska sätta mig snart o spela lite tv-spel o chilla resten av kvällen.

Haft en rätt rolig konversation med mina DBT-tjejer. Rätt skönt och få ett gått skratt så här på kvällen. Älskar dom, så härliga tjejer. Så jävla glad över att ha dom i mitt liv.

Har även fått igång lite med nya sommar projektet. Det är typ 1½ månad kvar tills den går igång. Känns bra.  Kan äntligen gå tillbaka till anledningen varför jag började blogga o fortsätta vända upp o ner på swea.

Men nu ska jag spela lite Destiny.

11202976_1598731427053698_688243222_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

 


Publicerat:

Det finns ingen stopp

I 2 dagar har jag haft en glädje i kroppen som ej går att beskriva. Från att mått dåligt i flera dagar pga att min pappa är sjuk så har jag känt mig otroligt stark. Allt som händer runt om kring mig påverkar mig på ett sätt som ingen kan förstå. Men min killkompis peppar mig varje dag och hans sms har vart något av de viktigaste sakerna just nu.

Ett god morgon och godnatt sms har gjort att jag pallat mina dagar lite extra när jag mått dåligt. Sen att jag bor med min bästa bästa bästa vän har varit det bästa valet jag någonsin gjort.

Men idag mår jag lika bra som jag gjorde igår. När det händer saker och när jag hittar inspiration så blir jag extremt peppad och vill ha 78 olika bollar i huvudet.

Gårdagens samtal med Playground Music gjorde mig mer peppad. Jag tror inte ni förstår hur driver jag är till att lyckas. Det finns lixom inget stopp. Ett samtal här om veckan med Tobbe från Kingsize gjorde mig mer peppad. Så just nu samlar jag otroligt mycket meriter och erfarenhet. Jag jobbar och sliter för att en dag kunna bara luta mig tillbaka o njuta av det JAG åstadkommit.

Extremt peppad för att åka till USA, skaffa mig mer erfarenhet och sedan fullfölja mina drömmar här i Sverige. INGEN kan stoppa mig, inte ens mina diagnoser, INGET!! Jag ska göra allt som faller i mitt intresse.

Men eftersom jag är i den åldern jag är och vill även ha en familj så är det viktigt för mig att jag gör sakerna innan jag fokuserar på förhållande och barn. haha men det skulle aldrig förvåna mig om jag bara skiter i det o tänker på jobb. Fast det kommer inte hända. Jag vill ha en egen familj också. Men jag har bara lite små saker kvar att göra. Jag behöver bara testa o jobba med allt jag vill jobba med innan. Det är på G, allt är på G.

Jag menar, detta har jag hittills hunnit göra.

En dokumentär om Svensk Hiphop, skapat en jävligt stor hiphop blogg utan några erfarenhet, Intervjuat halva Svenska hiphop Sverige, Intervjuat många amerikanska artister, fotat i stort sätt det mesta inom hiphop, gjort flera omslagsbilder, haft tidningar som skrivit om mig, foton som hamnat i tidning, byggt upp studios på behandlinghem, varit studio ansvarig, vart med och gjort festivaler, Spelat in en låt och fått den spelat på radio, flertal musikvideos, varit med i 2 dokumentärer, inspirerat, Djat, Skapat flertal fester, nattklubbschef, Jobba för Sveriges största hiphop tidning, Hjälpt ungdomar, vart med i radio vid flera tillfällen, Varit manager för artister, åkt till london och jobbat med världsartister, varit officiell fotograf för Lil Wayne och Mobb Deep , vunnit en as stor fototävling där jag kom 3a i hela europa, fotat en hel bok som släppts, haft en egen poddcast, bokat in Newboys till en KFUM gården, artister som droppar mitt namn i låtar osv….

Asså listan är så jävla lång av vad jag hunnit göra sen jag startade min blogg. Shiit, listan är extremt lång. De där är bara en liten del.

Jag är tacksam, så jävla tacksam att ingen av er kan förstå hur glad jag är.

Man kommer tyvärr ingenstans om man inte försöker och allt serveras inte på silverfat. Jag gjorde detta av vilja, för att jag vill. Och jag va INTE blyg, de finns inget stopp, bara driv. Vill man lyckas med något så måste man gå emot sin rädsla, våga prata med folk, våga ta för sig. Man måste ha en attityd som fungerar. Syns man inte så hörs man inte. Jag va överallt hela tiden, folk såg mig och de gör dom en idag, de ser vad jag gör och ibland tycker alla att jag jobbar för mycket. Men det är vad som syns utåt. Men om folk bara visste vad jag egentligen gör. Inget är krävande, de finns vissa saker som krävs tid o energi, men allt annat är kul. Jag träffar nya människor och får hänga massor.

Nu ska jag börja fixa mig, ska strax iväg o träffa en vän för att möta upp ONYX för en intervju och foto. Vilket härligt liv jag lever, jag har byggt upp detta med mina egna händer, långt innan jag visste om att jag hade diagnoser och samtidigt som jag byggde upp detta mådde jag piss. men den lilla viljan jag hade va så mycket större. Jag mår bra av att göra saker jag älskar, de tror jag alla gör.

NU KÖR VI!

Kärlek till er alla där ute som följer min resa i livet och stöttar mig. Ni e viktiga <3

11150454_10153106775665865_3886992415316135227_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

Watch Me

Asså jag älskaaaar denna låt!  Så jävla bra, kanske dax o lära sig denna dans så alla kan göra det samtidigt när jag spelar den ute hahaha…


Publicerat:

Trött

God morgon.

Jag känner mig otroligt trött, vet inte varför jag vaknat med smärta i kroppen. Hade världens spänningshuvudvärk, hela ansiktet gjorde ont. Tror jag spänner mig rätt mycket när jag sover. Har haft jobbiga drömmar de senaste dagarna.

Jag vet att det har med sluta röka o göra, man får problem o sova, ont i ryggen osv…

Vet ni vad som är ett av de jobbigaste sakerna med att ha borderline, att man konstant har en tomhetskänsla, att man känner sig ensam fast att man inte är ensam. Dessa stunder har mina DBT-tjejer varit otroligt viktiga. Jag har kunnat smsa en av tjejerna på kvällarna när jag känt mig låg och det har hjälp otroligt mycket. Sen har vi en egen FB chatt där vi peppar varandra osv. Så jävla härligt. Jag är väldigt bra på att stänga ut folk när jag känner mig låg och jag orkar i stort sätt inte prata med mina vänner.

Men nu ska jag till min behandling, vilket jag inte orkar. Men jag måste. Måste dit och prata om allt skit som händer just nu. Måste passa på o göra det innan jag drar och innan behandlingen tar slut.

Ha en super nice dag, det ska jag ha.

1450217_10153145750685865_8192583569650206203_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

Tisdag

Igår var det verkligen en skit jobbig dag, från början till kvällen. Jag va så lost u huvudet att jag glömde sätta klockan. Vaknade kl 07:00 och blev tvungen och ställa in Behandlingen idag. Behövde verkligen gå till min psykolog och snacka. Det är där jag alltid hämtar nya krafter. Min behandlare är en otroligt bra kvinna och hon får mig alltid och tänka om, tänka nytt.

Just nu är jag i en fas i livet där jag stänger ut alla. Är helt medveten om det, men jag klarar nog inte av så mycket och kanske anses vara en dålig vän. Men jag behöver min egen tid för att lösa 3 världskriget i min hjärna. Det är bara min bror och en annan person som jag pratar med. Den andra personen är någon som jag aldrig kommer nämna här, men han är en viktig person i mitt liv som jag för en månad sen fick kontakt med efter många år. Dessa två personer vet hur jag va förr och de ger mig rätt mycket andrum just nu. Men sorry om jag e en dålig vän, men jag måste tänka på mig själv.

Så här kommer det nog vara ett tag, men de e lugnt för att jag vet varför det är så här. När man slutar röka så går känslorna upp och ner. Sen åkte min syster tillbaka till Indien och min pappa kom tillbaka till Sverige. Farsan är jätte sjuk och ligger på sjukhus i väntan på att opereras så jag har en konstant oro i kroppen. Så det är väl inte konstigt att jag är så här just nu.

Ska strax till jobbet och ikväll ska jag på J-Cole med Finess och en annan killkompis. Ska bli super skoj.

Sen fick jag veta att en as stor tidning i Sverige ska skriva om människor och olika Diagnoser, jag blev kontaktad och ett stort intresse finns att skriva om mig. Så nästa vecka ska jag träffa upp min tjejkompis som jobbar på den tidningen. Jag kommer få berätta min storry, från början till idag. Jag hoppas att den inspirerar andra som är där jag va en gång i tiden att kämpa med sitt liv. Det är allt jag vill, jag vill hjälpa andra och jag mår mycket bättre av att få göra det. Jag lär mig och acceptera mina egna brister och diagnoser.

Men nu måste jag dra. Ha en super nice dag. Håll koll på Kingsize instagram ikväll. kommer att uppdatera den från spelningen. ‘

Känner på mig att det kommer bli en as bra dag idag.

11192857_1427755847529649_1923049364_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

Det är okey att inte vara okey

De va riktigt länge sen jag vaknade på morgonen och hade ont överallt. Inte av att jag hade gjort illa mig eller sovit dåligt utan den psykiska smärtan. En sån ångest som brändes över hela kroppen. Jag försökte hela tiden tänka på vart ångesten kommer ifrån, varför jag känner som jag gör. Men jag kommer inte ens fram till det.

Idag mår jag piss och det är OKEY! Jag blir väldigt sen till jobbet, men redan vid 07:30 smsade jag min kollega och berättade att jag inte kände mig på topp. Även min chef fick ett sms för en stund sen så hon vet att jag inte är på min bästa sida.

Känner mig jätte svag, inga krafter…. Allt går sakta samtidigt som jag känner mig super stressad över inget. Tror att jag har mycket o göra som jag inte vet att jag ska göra. Förvirrad. Men värken i min kropp är skit jobbig och ångesten äter en inifrån. Det är svårt o förklara om man själv inte handskas med dessa problem.

Kunde inte somna inatt för att jag kände mig extremt dålig och jag kunde inte komma upp eftersom bakslaget av allt är en ångest.

Denna typ av ångest jag får ibland är inte bra, de e då jag försöker tvinga mig själv att ta mig upp och gå till jobbet. Det är den sortens ångest som får mig att vända mig inåt, skjuta ifrån allt o alla och gräva ner mig själv.

Tror pressen från helgen blev för mycket. Människor som förvirrar mig och att min syster åkte tillbaka till Indien. Jag är nog mer stressad inför min resa och saker som jag måste göra på jobbet.

Men jag krigar med mig själv, varje dag och det kommer jag göra resten av mitt liv.

Jag hade en jävligt bra månad utan några riktigt hårda dippar, första gången på länge vilket är ovanligt. Jag kan ha en bra vecka men inte en bra månad.

Men det är okey, de är okey att känna som jag gör idag. Men tur att det är många timmar på dygnet, vad som helst kan hända och jag det kan vända.

Jag får ha min nya tatuering som en påminnelse på hur jag ska vända dagen, min nya tatuering står för min behandling, min grupp och min behandlare. En påminnelse på vad jag har och vad jag går igen. En påminnelse på hur jag ska ta mig ur allt och vad som krävs för att ha en bra dag. Jag älskar min nya tatuering, tror att denna är den viktigaste tatueringen jag har. Den är inte helt klar, det ska läggas in en text under som kommer vara extremt personlig och en påminnelse.

Men nu ska jag försöka ta mig till jobbet och krama på mina elever som alltid ger mig energi.

11189917_1055998324429294_2068175391_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

2 ½ MÅNAD KVAR

Shit, snart händer det. De e helt sjuk. Jag har hela MAJ och hela JUNI och njuta, sen taggar jag med en liten rädsla.

Igår gick jag in och bokade upp seminarium som jag måste gå på i LA. 20 Juli måste jag vara i skolan för att gå på orientering, informations, träffa en studiovägledare och sen göra toffeltestet. Där efter har jag i stort sätt en hel månad på mig att fördriva tiden. Jag och Hanna som jag ska flytta ihop med, vi har redan planerat att vi måste göra massa kul och utforska hela LA.  Kommer bli skit kul.

Nu väntar jag på sista godkännande från skolan så att jag kan söka visum. Tydligen tar det någon/några veckor. Så allt tar tid med andra ord.

Men jag ska börja fixa det jag kan inför visumet. Är sjukt nervös och peppad på samma gång. Detta kommer bli bra, kommer bli så jävla kul och jag längtar otroligt mycket. Jag vill bara till LA och plugga. Det är så skönt att jag vet vad jag vill göra med mitt liv, jag vet vad jag vill jobba med och ingen kan stoppa mig. Jag vill ha en utbildning för att kunna luta mig tillbaka på om allt annat inte skulle gå som jag vill. Sen vill jag inte vara 30+ och göra allt jag gjorde när jag va 20+. När jag kommer hem från USA så kommer inte prioriteringen vara att supa skallen av mig, driva klubb eller göra något annat inom det. Min prio kommer vara att tjäna pengar, jobba med något riktigt givande och skaffa mig en egen familj.

Men nu ska jag till jobbet och hänga med alla mina barn. Alltid lika kul, men inte lika kul när man försöker sluta röka. Då e jag sååå jävla irriterad. Och ikväll har jag en spelning.

Förresten, ni har väl hört Ison & Filles nya låt? Så jääävlaaa braaaaa.

11176348_824552787598638_1071723110_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

Ny vecka

God morgon bloggen!

Jag är urusel på blogga nu för tiden, lägger inte ens upp något nytt längre. I know, men som sagt, ge de fram till slutet av maj och det kommer hända lite andra saker.

Jag kommer bl.a kunna fokusera heltid på bloggen och det kommer bli super kul. Fler bilder, mer musik och mer om mina diagnoser. Har insett att det är väldigt uppskattad. Sen kommer jag att försöka skriva allt i både svensk och engelsk form, för en träning.

Har precis ätit frukost, ska strax till jobbet. Idag blir det nog en rätt lugn dag, jobbar till 17:30 och sedan ska jag hem, ska nog ringa mamma o fråga om hon vill hjälpa mig o städa hela min lägenhet innan jag hyr ut den, även hjälpa o fixa kontraktet också.

Här mailat styrelsen för att få ett godkännande av uthyrning. Men vad jag vet så får de inte säga nej eftersom jag ska studera. Måste även adressända. Det gör jag nog ikväll. Blir skit bra

Juste, sa jag att det gick skit bra med min klubb? De gick supppeer braa. Så jävla nöjd. ser redan fram emot lördag!

11191292_842834679120105_1910169663_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Bra helg, mycket kul som hänt och mycket som har förändrats. Känner just nu att jag inte kan slösa tid på människor som inte vet vad de vill med livet och som hela tiden ska förvirra mig.

Jag har verkligen kapat saker o ting samtidigt som jag har 100% kontroll, men nu är det bara en annan sak som irriterar mig, men där funderar jag även också på att bara passa o gå vidare. Jag har verkligen inte tid för människor som kommer in i mitt liv i 1-2-3-4 veckor o sen försvinner, jävligt slöseri med tid. Jag har för många såna människor runt om kring mig och det är aldrig bra i slutändan.

Nu ska jag dra, ha en super bra dag


Publicerat:

← Äldre artiklar