Allyawan släpper nytt och jag delar tankar

1919661_10152414455620868_8579491970036547612_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Alla vet hur mycket jag älskar Eminem, att jag tycker att han är världens bästa rappare. Men sen kommer Allyawan…! Det är något med hans musik, texter och röst! Något som får mig att fastna! För mig är Allyawan en av de bästa artisterna i Sverige, Norden, Eruropa, världen….!


Jag lärde känna Allyawan för ett par år sen, i början tyckte jag inte om honom alls, men efter ett tag så började jag tycka om honom och vi blev vänner.


Filmade honom till min dokumentär, gjorde en intervju och har hängt med han massor. På ett sätt känns det konstigt att säga att han är en av de bästa, det känns skumt att jag känner en sorts kärlek för hans musik, den kärleken jag känner för Eminem’s musik. Jag vill träffa Eminem, jag vill säga tack, men så känner jag inte med Sam (Allyawan). Det är inte så att jag vill träffa honom mer en allt o säga tack, för det kan jag göra via Facebook/Sms. heheh


Men helt seriöst, jag älskar verkligen Allyawan’s musik och det vet alla som följt min blogg länge. Idag är det en bra dag! Allyawan släpper en ny EP och ni förstår inte hur länge jag väntat på detta. Väldigt länge. Äntligen!


Och vet ni vad, Ep’n är så jäävla bra! Perfekta gäster, beats! Fan, den e överfet! Ni får INTE missa detta, absolut inte!

All kärlek till Allyawan och jag är så jävla glad över den efterlängtade musiken1


Publicerat:

Tour list

10404394_316142405261059_8374513286827515838_n

Här är mina kommande och spikade bokningar på lördagar (1 fredag) Bara en lördag på året som jag inte är bokad. Har även lite andra bokningar på G! Men jag fyller på listan med tiden. Ska försöka göra en liten snyggare Tour List. Denna gjorde jag snabbt på lilla datorn som inte har Photoshop. Imorrn kör jag på Club Nype för första gången.  Ett 18 års ställe, men det ska bli kul ändå. Mina gamla ungdomar som numera är vuxna tjejer o killar har sagt att de ska komma förbi. Ska bli sååå nice!

Kör allt inom hiphop/R&B/dancehall när jag spelar ute.


Publicerat:

Segt

Jag e sjukt jävla trött…. Bloggandet går lite upp o ner och så får det vara. Blivit sena nätter och tidiga mornar. Nu har jag avslutat allt på den där klubben N2 som jag typ va “resident” på. Känns skönt och inte behöva ha något med de där stället o göra. Lägger det bakom mig.

Väntar på att få alla papper från försäkringen så att jag kan få ut en ny lur eller något. Jag kan inte ens använda mitt nr eftersom mitt simkort inte fungerar på vilken telefon som helst.

Nu ska jag fortsätta jobba lite med mitt projekt som kommer ta ett par år att färdigställa den. Sen ska jag sova.  Är för trött för att blogga, men ville bara titta in o uppdatera lite snabbt.
Men lite nice nattmusik


Publicerat:

ONSDAG

Jag har kommit på världens bästa ide! Och en så länge fungerar den sjukt jävla bra. På lördag kör jag på Club Nype som ligger inne i stan. Jag hängde där när jag va typ 20 år och klubben hade ett annat namn.

Jag har börjat spela på många ställen där det är en yngre publik, vilket jag faktis vill! Det ingår i min plan.  Det tråkiga är att jag måste börja om på ruta 1 sen. Eftersom jag planerar min flytt nästa år kommer det blir lite svårare. Eller så lyckas jag där med. Återstår och se!

Jag känner mig lite små frustrerad på en person som ska ge mig pengar. Jag hatar att vara på folk om pengar och sånt. Men när det kommer till ett avtal och någon bryter, då kan jag blir jävligt förbannad. Men men….! Jag har sagt att han får möta mig kl 18:00 på torsdag. Finns inget annat alternativt.

SONY DSCMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

Vad Ser Du

En låt jag borde ha lagt upp för länge sen och det är IVO! Jag måste säga att jag tycker denna är rätt så nice! Det är något med Gbg rappare. Jag älskar dialekten och det låter så jävla bra i musiken. IVO är bra och det har jag sagt förr!

 


Publicerat:

Tacksam

Jag är otroligt tacksam över att det finns så fina människor i den här världen. Jag är väldigt glad över att jag fick så mycket stöd efter mitt inlägg trots att det handlade om en liten jävla telefon. Men jag tycker det är så fint att folk ändå skrev till mig med fina ord.

Idag fick jag dock massa nya och as roliga erbjudande. Håller tummarna. Och dessa erbjudande har jag tackat ja till! Om detta går igenom vet jag att detta kommer svida i mångas ögon och jag vill säga att det är inte meningen. Jag bara gör det jag älskar och kommer aldrig sluta kämpa för det jag älskar. Man ska vara driver, för det är bara jag själv som kan ta mig dit. Har även insett att det är lättare att fixa DJ gigs en att fixa fotojobb. Och vet ni vad, det är så mycket roligare! Jag tror det är lätt för mig att fixa det för att jag känner folk plus att jag faktis slänger upp massa videos o liknande. Dessutom vill jag inte heller använda mig av duvetinte utan kör på mitt förnamn. Vill inte vara ännu en bloggare som blir DJ. Hittills har jag inte hört något sånt

Jag kör för Kingsize och ett fåtal små uppdrag, men annars så är det DJ jag vill hålla på med!

Nä nu ska jag glo på TV innan läggdax!

10304971_10152748304545865_6036071937211269312_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

Respektlösa människor!

Jag tror inte folk förstår egentligen…! Jag tror inte de förstår att jag inte är rätt person och hamna i konflikt med! Jag har gång på gång sagt att jag inte är konflikträdd och jag är inte den som håller käften. Jag må vara en brud, men med den uppväxten jag haft och med de människor jag hängt med så har jag mer bollar en vad en jävla snubbe har. Och allt beror självklart vilken situation det är!


Igår när jag DJade blev min mobil stulen, den låg breve mig, precis vid spelaren och den person som tog den måste ha kommit och pratat med mig och sedan tagit den. För det finns inget annat sätt. Det måste ha varit under tiden jag stått o mixat. jag vet på ett ungefär vilka det var som snurrade om kring där. En av killarna som jag misstänkte gick jag fram till, tog tag i han o slängde ur mig allt jag hade inom mig. Jag vart så arg, men eftersom jag är så proffsig i mitt jobb så gick jag tillbaka, mixade en låt och gick iväg för att leta efter de ansvariga för klubben. Hittade inte dom, gick tillbaka mixade en låt och letade. När klubben stängdes sa jag till en av cheferna eller vad han nu ska vara. Jag sa att min mobil var stulen och allt jag fick tillbaka var “du skulle ha sagt det tidigare, vi har stängt nu”


ASSÅ DRIVER NI???? Och om ni fucking stänger nu. Jag pekar på vilka det kan vara och allt jag får ett “inget vi kan göra”

Jag ska tydligen vara resident på stället, jag ska spela där varje helg och de skiter fullständigt i vad som händer. Inte bara det, de ansvariga för klubben hade tydligen stuckit. Jag vart så lack. Jag fick ett “det är inte mitt problem” utav en av dom.

Man ba, DRIVER DU? vadå inte mitt problem? Om vi på klubben har kommit överens om saker o ting och du säger så. dra åt skogen! Jag kommer inte skriva exakt vad det var, men hur som helst. Jag kommer inte spela på klubb N2 förrens dom har pröjsat för min lur plus lite annat. Så enkelt är det. Vet inte ens om jag vill fortsätta köra där efter. Hur som helst kommer jag inte köra där, inte som resident.

Jag är skit förbannad på hur jag blev behandlad under hela kvällen och jag är trött på sånt beteenden!


Det folk inte förstår heller är att jag har mycket o säga, jag kan skriva saker och det påvärkar andra. Jag är inte den som gillar och vara negativ, men när jag blir arg, då blir jag arg. Och om jag känner så här, då skriver jag det. Jag gillar inte oseriöst skit, jag gillar inte folk som inte har respekt och jag gillar absolut inte människor som SKITER i andra. För mig handlar det inte om en jävla telefon, det handlar om att jag har 7 fucking jävla fitt diagnoser, alla mina fuckig jävla fitt nr ligger på telefonen och mitt jävla liv ligger där. Om något fucking händer här hemma så har jag INGA jävla nr o ringa till. Jag har inga introduktioner och jag har inget sätt att klara mig på ett sätt som jag gjort hittills. Jag skiter i att den kostar 7500, jag skiter i, men min telefon… de e mitt liv! Min mamma är bortrest, in syster är gravid o bor i Indien, min pappa bor i thailand och alla dessa måste jag ha dagligen kontakt med och det kan inte jag pga detta.


ni kan förstå varför jag även känner mig så jävla nertryckt av detta! Och att de på N2 skiter fullständigt i mig.

Jag är även en person som inte vill tro dåligt om någon och just den killen jag skällde på var jätte trevlig mot mig hela kvällen, vi dansade och skojade massor. så jag vet inte..:! Allt känns bara så jävla dåligt! Vad fan gör jag nu om jag får en jävla attack.

De e allt i telefonen som jag behöver och tyvärr kunde jag inte rädda allt via iCloud.

så.. luren är på. Den finns på denna adress. det är en parkering, polisen har vart där. Det stod för många bilar så de kunde inte göra så mycket. Den som hittar min Iphone 6+ får hittelön och den som vet vem som tagit mobilen får ännu större hittelön!


1507919_10152749628750865_8533224019501751573_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
 


Publicerat:

Kvällens fester

Ikväll värmer jag upp på Mosebacke med start kl 21:00. Kl 00:00 kör jag på N2 där jag har mitt egna dansgolv hela natten.

10352207_823354534369309_4326766637462284025_n

Info om Mosebacke:

Lördag 15 november
Mosebacke, Södra teatern
20 år
Dörrar 21:00 till 02:00
Mer info på www.iloveyes.se

10689799_724979474250684_638812793995823498_n

 

Info om N2:

Varmt välkomna till ännu en fartfylld lördagskväll på Club N2 när vi stolt presenterar RÖRELSEN på stora golvet & Melika ”DuVetInte” Zakariae på lilla golvet som vanligt.

Gästlista: http://goo.gl/VagYqS – fri entré innan 23.30
Bordsreservation: bord@clubn2.se

Club N2 22-03, Kungsträdgården 6
Ålder: 20+ samt vårdad klädsel


Publicerat:

VILAAA!!!

Fredag kväll och jag är hemma! Så jävlaaa nice. Väntar på att brorsan ska komma o hämta mig. Tänkte slagga hos honom eftersom jag inte känner mig så jääätteee pigg! Sen älskar jag och sova hos honom på hans soffa framför hans tv. Var en snabbis förbi Organismen’s spelning på Nalen. Tog ett par bilder för att sedan åka hem. Bilderna kommer upp på kingsize så klart! Det är första fredagen jag är hemma och tar det lugnt. Minns knappt när jag var hemma en fredag/lördag kväll. Nu kommer jag ha spelningar varje lördag. Passar därför att vila lite. Förhoppningsvis ska jag gadda mig imorrn, men har fått lite ont i kroppen så jag vet inte hur det blir.

10592659_10152746580820865_6898134051392308700_n

Helt död. Men nu ska jag dra o äta! Ha en super nice helg!


Publicerat:

Common @ Tyrol

DSC_6452Melika Zakariae | Kingsizemagazine
DSC_6414Melika Zakariae | Kingsizemagazine
Vilken härlig känsla det var igår. Att få gå på en spelning och fota! Jag kan inte beskriva den känslan jag upplever när jag fotar en spelning. Och jag kan heller inte beskriva känslan jag får av att se en spelning. Det känns som om alla problem i världen försvinner. Jag blir även en känslomässig pöl. Det spelar ingen roll vem jag ser, jag hamnar i någon sorts trans. Det går knappt o prata med mig, för jag vill bara stå stilla och njuta av musiken. Eller ta kort. Igår tog jag ca 180 bilder, skickade iväg 18 bilder till Tobbe och de kommer väl upp idag på första sidan. Jag gör som jag alltid gör, slänger upp 2 i väntan på resten.

Common är ingen artist jag brukar lyssna på, har hört 1-2 låtar med honom. Men jävlar vad bra han var live. Höjdpunkten var att han hoppade ner i publiken utan att ens förvarna, studsade om kring där.

Bra show!


Publicerat:

← Äldre artiklar