Never Be Us

Åååå! ina vaoriter har släppt en ny video och jag är helt efter med att slänga upp! Bättre sent en aldrig!

Hur som helst, mina vänner från Malmö har släppt en ny video. Jag älskar låten, fyfan vad fin! Nu saknar jag mina pojkar. Det var hos Sindri jag bodde när jag var i Malmö!

Nu vill jag bara ha en club banger så att jag kan spela deras musik ute!

Men sprid videon !


Publicerat:

Gomorrn

Godmorgon alla där ute!

För en gång skull sov jag hemma och nu kommer jag nog böra göra det igen. Har saknat att vara hemma. Men jag har tyvärr perioder i mitt liv där jag inte kommer kunna hantera vissa saker. Och det är helt ok. Jag är OK med det.

Idag händer det inte så mycket saker. Ska uppdatera min spellista och städa lite. Det är nog allt. Även vila.

10868192_10152809860795865_3727205502583941407_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Äntligen har jag fått boken som jag varit delaktig i. Alla bilder är tagna av mig. Så jävla NÖJD!


Publicerat:

Det där med Hopsin

Som alla vet gick Hopsin ut med att han lägger ner musiken. Men för er som såg min intervju jag gjorde med han under hans Sverige besök kunde redan då höra att det lutade sig mot att lägga ner musiken. Men samtidigt sa han att han kommer fortsätta med musiken. Vad tror ni? Kommer han sluta helt? eller kommer han släppa något?

Som jag sa under intervjun, jag tror att han kommer släppa fler låtar, kanske inte nu, men snart. Och anledningen till flytten har väldigt mycket med flickvännen och göra som för övrigt är en väldigt fin människa. Han älskar verkligen Australien och det har man hört han säga vid ett fler tal gånger om man lyssnat på hans musik.

Oavsett vad så kommer jag självklart hålla kontakten med Hopsin trots att han lagt av med musiken. Han är en otroligt snäll människa. För er som missade intervjun, jag slänger upp den här.


Publicerat:

Går lite sämre

10516730_10205614706951574_5732732600885178117_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Jag är så jävla seg just nu. Mitt privatliv vill inte fungera normalt och jag lever typ i en resväska.  Eftersom jag har lite personliga problem så bor jag ibland hos min bror och ibland hos min mamma. Vissa dagar i veckan är jag hemma, men det är dom dagarna jag behöver hämta kläder eller sitta och jobba. Mitt huvud fungerar inte som den ska på vintrarna och jag vill inte vara ensam, vilket jag ändå är hos brorsan.

Men snart måste jag ta tag i allt. Ni får ha lite tålamod, jag lovar att det kommer bli bättre. En av mina diagnoser har kickat in lite extra nu och allt blir lite tuffare för mig. Fokuserar mest på jobbet och alla spelningar.

På lördag spelar jag på Fabriken, kommer bli sjukt nice.

Men nu ska jag sova. Helt slut.


Publicerat:

Nattinatti

10406409_322978391244127_3921396332994498004_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Just nu ligger jag på soffan hos brorsan helt utslagen. Är extremt trött och orkar inte göra ett skit. Skulle ha fixat lite grejer inför spelningen imorrn, men jag är föööör trött o jag orkar inte. Som tur så har jag ett USB från förra helgen med AS FETA låtar.

Imorrn blir det även första spelningen som jag inte tar med mig mina vänner. har bett de att inte följa med eftersom jag själv känner att jag behöver vara för mig själv en gång.

Eftersom jag även är väldigt sjuk blir det svårt o fokusera på bloggen. Men jag kämpar på….!

Nu ska jag nanna kudden. Har rätt ont i handen, tänkte att den ska få vila en stund och även jag.

 


Publicerat:

Photoshoot

Känns som om den här dagen aldrig tar slut! Va på jobbet halva dagen och sedan iväg på min behandling som jag går på varje onsdag. Efter det kom Binta till mig för att ta nya pressbilder. Vi tog pressbilder för ett år sen och nu har hon använt dom så pass mycket att det behövdes uppdateras. Det bästa med att fota henne är att bilderna syns utanför Sveriges gränser. Nice.

Men jag har lagt kameran på hyllan för pressbilder, men vi tog 50 bilder, valde 10 bilder och allt tog ca 30 min. Med henne går allt snabbt som F A N!

Trots att min blix och objektiv är hos brorsan lyckades jag ta as snygga bilder utan blixt och en halvsönder objektiv. Allt går om man vill och en fotograf kan ta snygga bilder vare sig vad den har för typ av kamera. Det är så jag ser på det hela. Lite smakprov på bilderna får ni här nedan.

 

10345989_10152798414690865_8872099292501198480_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Utöver det hela med jobb mår jag fortfarande jätte konstigt. Vet inte om jag är utbränd, men jag blir så jääävla trött efter bara ett par timmar på jobbet. Jag är extremt snurrig efter kl 17:00. När jag hostar blir det värre. Men men. Ska sätta på någon serie och sedan vila.

 


Publicerat:

en vanlig morgon

Godmorgon!

Att sitta o skriva detta inlägg är inte lätt. Har en halv fungerande vänsterhand. Har en komplicerad “sjukdom” som inte går att förklara så lätt. Den gör så att mina händer blir iskalla och röd/lila om vintrarna. Det läkarna däremot inte kan förklara är varför jag vaknar med att mina händer har domnat, min vänstra hand går inte och röra sig, utan två fingrar “fastnar” och att försöka sträcka på handen och få alla fingrar raka är totalt omöjligt utan att skrika. Det tar ca 30-40 min för att värma upp, massera och försöka få handen och bli rörlig.

Detta går jag igenom varje vinter och det händer bara på vintrarna.

Nu sitter jag vid datorn, dricker kaffe o skriver med högra handen plus ena fingret från vänstra. Det är inte lätt och vara jag, men jag kämpar på och ibland måste jag kämpa lite extra för att klara av min vardag! Det är inte alls lätt, inte alls. Men jag älskar mig själv ändå!

Nu ska jag springa till apoteket o skaffa mig lite vitaminer och sedan till jobbet.

här är en bild från i lördags när jag spelade på staybar

10849248_685870161531571_2036194018_oMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

Method Man och Redman Bild

DSC_7193Melika Zakariae | Kingsizemagazine
Jag är sjukt nöjd över denna bild som jag tog idag på spelningen. Tog 550 bilder och har skickat iväg 26 bilder till kingsize. Bra spelning måste jag säga.

Tror att Alex gör recensionen, allt kommer väl upp imorrn under dagen. Hade dedline på att skicka dom innan läggdax, så de lär komma upp tidigt. Hoppas jag.

Nu ska jag sova innan jag svimmar. Är fortfarande snurrig sen en vecka tillbaka.

God natt


Publicerat:

Method man och Redman ikväll
Nu blir det andra gången jag får se dessa två as feta artister ihop. Jag har inte heller kollat om någon vill dra dit. Jag tänkte ta denna spelning som ett bra tillfälle att ha egen tid. Jag vet att en drös människor jag känner/är bekant med kommer att vara där. Men ska dit först för att fota och sedan ska jag stanna kvar och se spelningen. Har ju fått en biljett utav Kingsize.


Men om jag ska vara helt ärlig gillar jag dom mer som solo en ihop. Men dom är riktigt feta live.


IMG_7728Melika Zakariae | Kingsizemagazine
Denna bild tog jag 2010 när dom var här. Vid detta lager hade jag inte lärt mig hur jag fotade och dom var på en fullsatt GK. Är sjukt nöjd över denna bild. Jävligt bra för att inte ha kunnat hantera en systemkameras inställningar.


 


Publicerat:

Så jävla dålig

IMG_1746.JPG
Denna vecka har varit K A O S!!!!! Jag har mått riktigt bajs..! Varit så snurrig att de känns som om jag e bakis, full o hög samtidigt! Men ändå sitter jag på jobbet.
Varit för trött för att göra något efter jobbet, ställde in allt igår. Hade ett inbokat möte och skulle dra på en releasfest med kingsie. Men jag avbokade i sista sekunden.
Ska strax till läkaren och se vad fan de e för problem med mig!


Publicerat:

← Äldre artiklar