Trött som fan

10929028_10152905803615865_6608838889617008667_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Riktigt skönt o vakna upp på morgonen och sätta sig framför jobb datorn. Formaterade om datorn och nu måste jag installera alla program så att jag kan göra massa saker på den.

Men jag bor för närvarande hos min brorsa och då blir det inte lika lätt. Men lär nog komma hem o få till datorn lite och dessutom fixa allt jag behöver för den nya skolan.

Tänkte att jag sätter dedline på måndag. Då ska allt skickas in!

Men nu ska jag ta mig till jobbet, är otroligt trött. Tror jag behöver en heldag av sömn! Typ sova nu och vakna imorrn kväll.

Ha en super  nice dag


Publicerat:

De va någon som sa att det var svårt

Jag är så peppad, tror inte ni förstår hur peppad jag är för de kommande månaderna. Förutom alla as feta Dj bokningar som kommer in så har jag knutit otroligt viktiga knutar med otroligt viktiga människor och jag har fan ta mig Instagram att tacka för. Förutom att jag blev tillfrågad att komma och spela i Angola så dök en rad andra viktiga människor upp som vill samarbeta på ett eller annat sätt. Blev även erbjuden att hosta ett eget internet radio och det var en väldigt viktig människa från USA som kontakta mig.

Jag kollade upp personen och det stämde att det var han, men jag har avböjt erbjudandet men kommer absolut hålla kontakten.

Fick även kontakt med en rätt stor Dj från vårat grannland som jag kommer inleda ett samarbete med, första steget är att göra ett mixtape ihop vilket kommer bli sjukt kul, sen pushar vi ut det ihop och sen har vi lite andra planer.

Har även möte med en person jag känt i ett par år om en super nice grej gällande mitt Djande. Det är helt sjukt att det går så här bra på så här kort tid. Men något bra har jag gjort. Fyfan vad jag är peppad.

Men det handlar om att jaga sina drömmar. Men innan jag börjar slappna av o satsa 1000% på Djande så måste jag skicka in lite papper för en grej jag ska göra efter sommaren. Den saken måste bli klar först. Imorrn har jag bestämt att jag ska göra det. Direkt efter jobbet och innan jag träffar min killkompis.

Nu ska jag kolla på TV och sova lite är trött efter att suttit o spelat GTA i 4 timmar samt haft ett telefonmöte i 45 min. Och jag har bara pratat på engelska hela dagen, helt slut i huvudet.

Krigarskalle är vad jag har! God natt!

10934510_10153026160448094_299997072_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Fick denna bild skickat av en facebook kompis. Så jävla BRA hahaha!


Publicerat:

Tisdag

1511072_10205966652151546_5885722686442646385_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Jag hade verkligen sett fram emot helgen. Jag trodde verkligen att jag skulle få spela med Dj El-Bravo. Det är något jag velat göra ett bra tag och han ville spela med mig. Hur som helst hade vi planerat till fredag, men så blev det inte *snyft*. Vi kör på 2 olika dagar.

Egentligen skulle jag ha spelat på fredagen, men nu blev det ändrat till lördag. Gillar iförsej att spela på lördagar just för att jag får sova ut. Det var tur att jag tackade nej till en annan spelning på lördag. Aja, skit händer. hahah

Nästa helg är den ända helgen jag även är “ledig”. På fredag ska jag förmodan dra och fota och på lördag har jag ingen bokning, men jag brukar ändra på det där rätt snabbt.

Sen är jag bokad 7, 13, 11, 27, 28 Feb. Ska till Växjö, Västerås, strandvägen och lite annat smått o gott.

Jag vill även styra en duvetinte.se 6 års fest. Men måste hitta lokal, så vi får se vad som händer. Eller så skippar jag det i år igen.

Ses kanske på lördag då.


Publicerat:

Bra Helg

pageMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Är sjukt trött, blev inte många timmar sömn i natt. Men så kan de gå ibland när man har svårt o somna.

Det var för övrigt en sjukt bra vecka. Men helgen var kul. Känner dock att vissa saker börjar bli för mycket o jag måste ändra på saker, som tex alkohol..

Hur som haver, i fredags var jag på Debaser o spelade och i lördags var jag på Society och spelade.

Nu på fredag ska jag köra på Society igen. Har blivit bokad i Växjö och Västerås. Börjar hända mer grejer nu, riktigt kul!


Publicerat:

Dj at Society ikväll!

10479469_10205926751434053_6771845622828094515_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Äntligen tillbaka på Society! Ikväll kör jag tillsammans med Dj Preview vilket jag ser fram emot.

Förra lördagen var det fullt hus och det lär bli så denna gång också. Jag hoppas vi ses. Har ladda en as fet spellista för ikväll, uppdaterade den från förra helgen.


Publicerat:

En lång dag!

God morgon bloggen!
Hoppas ni mår lika bra som mig, eller bättre. Sitter på tuben på väg till jobbet.
Idag kommer det bli en lång dag.
Först ska jag jobba till 1 någon gång, sen iväg på min behandling, efter det ska jag till Dovas och träna lite på deras skivspelare eftersom min egna är sönder, sen iväg på middag och efter det ska jag till strandvägen 1 för att spela till kl 01:00.
Kommer nog vara riktigt slut sen. Men de blir nog en as bra dag, känner på mig det!


img_2889.jpg
Jag har förberett hela spellistan inför ikväll. Har bestämt att jag ska börja med gamla goa låtar, värma upp lite lugnt innan tjuvjakt ska börja uppträda och sen ska jag öka tempot och blanda nya och gamla låtar! Jag har fått väldigt mycket beröm om min musiksmak, vilket jag tycker är riktigt viktigt! Och många har sagt att de är sjukt imponerade över mitt spelade med tanke på hur kort tid jag spelat. Blir riktigt glad. De e även därför jag tränar så mycket jag kan på övergångar för det är lika viktigt som vilka låtar man kör. Jag frågar alltid andra DJs om vad de tyckte för att få lite konstruktiv kritik!
Igår fick jag en jävligt nice uppbackning av DJ Black Moose (som ni måste rösta på) ! Han rekommenderade mig som DJ till ett ställe jag ville spela på och bara den grejen är stort. Det är en bekräftelse på att jag måste vara bra, för han skulle aldrig göra något sånt om han inte gillade det!
Men hörrni, ha en super bra dag!


Publicerat:

DJ LIL TAJ JERSEY CLUB REMIX

Alltså den här snubben är helt galen! Jag älskar detta. Kontaktade snubben igår eftersom jag vill ha dessa remixer i bra kvalité. Så FET!


Publicerat:

Bokad på club society igen

10922757_10153771571109897_2518813642750263546_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Något bra måste jag väl vara? I lördags spelade jag på Society och det var jävligt bra drag! Mycket folk, bra musik och mycket dans. Blev bokad igen till lördagen. Skulle lätt kunna köra där flera gånger, trivdes där och mina tjejer hade super kul.

Nu spelar jag där igen på lördag och denna gång kör jag ihop med DJ Preview vilket kommer bli riktigt kul. När jag började med min blogg var han en av de första Dj’s som jag lärde känna och det var i samband med att jag hängde på en klubb hela tiden som han var DJ! Och nu, 5 år senare ska jag spela med han! Jävligt nice.

Måste tillägga att det var lite samma samma förra helgen, att köra med Chris och Crona var även riktigt kul, Chris har jag känt sen jag var 15 och Crona är även en av de första Dj’s jag lärde känna. Mins dock inte hur.

Ser fram emot lördagen!


Publicerat:

8 år har gått

Det är helt sjukt hur tiden bara går. Jag är en person som kan fastna kvar i de förflutna och leva på minnen. Ibland har jag ett sånt konstigt minne att jag kommer ihåg vissa detaljer, sånt som man annars inte kommer ihåg.  Nu för tiden glömmer jag bort vad jag gjorde igår.

Varje år, varje gång jag kommer in i månaden Januari så blir jag påmind om hur långt tiden har gått, hur långt tiden har gått sen jag gjorde en stor förändring i mitt liv. Blir påmind om vilka förändringar jag även gjort med mig själv. Hur hade det sett ut om jag hade valt en annan väg? vad hade hänt om jag inte hade den där lilla viljan inom mig? Skulle jag ha levt idag? Vad hade hänt om jag inte hade min familj och vänner som hjälpte mig? jag är otroligt glad och tacksam över att jag valde rätta vägen, att ta tag i mitt liv.

Men det har vart en process, inte en lätt heller. Att gå ut från ett jobbigt förhållande, ha ätstörning, ingen livlust till att älska livet, jobba med det jag vill och göra vad fan jag vill.

Idag kan jag säga att jag mår bra, för det mesta. Men för 8 år sen trodde jag att livet skulle ta slut och att det inte fanns någon mening med det. Utan det ända jag ville var att punda sönder mig.

Igår fick jag ett meddelande på facebook av en förälder till ett av barnen jag jobbar med. Det var de finaste en förälder har sagt till mig och jag har bara träffat henne 2-3 ggr. Men hennes dotter har jag haft i 2½ år. Att höra hur viktigt jag är och hur viktigt mitt jobb är så försvinner allt annat och det byggs upp något inom mig som jag inte kan förklara. Jag vet med andra ord att jag gör rätt, att jag på något sätt påverkar dessa barn på ett positivt sätt.

jag är också glad att jag lagt droger åt sidan och att jag tog det beslutet för drygt 8 år sen. Jag gjorde det efter en olycka som skedde i samband med att jag var påverkad. Idag skrattar jag åt det, men under stunden var det inte alls kul.

Jag insåg precis att jag haft facebook lika länge som jag varit singel. 8 år!

Men under dessa 8 år har jag äntligen hittat mig själv, fått den hjälpen jag behöver och verkligen kommit långt i livet. Allt detta har jag VILJAN att tacka för. Man kan åstadkomma mycket med lite vilja.  Det är även 1 år sen jag fick veta att jag hade 7 diagnoser. OCH duvetinte.se blir 6 år.

Melika logo profilbild-02Melika Zakariae | Kingsizemagazine
Jag bloggar, jobbar heltid på skola, Djar och fotar. Livet kan inte bli bättre en det. Jag är nöjd, jag är nöjd med det jag gjort hittills och jag har lovat mig själv att jag varje dag ska vakna upp och känna “yes, jag ska till jobbet”!

Förresten, apropå något helt annat, min logga är nu klar. ÄNTLIGEN!

Skönt o få skriva av sig lite. Nu ska jag ta och spela GTA och bara lata mig, som man ska på söndagar.

Nu är fråga, hur fan ska jag fira 8 år. Det ska jag ju göra sista Januari. Måste komma på något nice.


Publicerat:

Tjuvjakt + Dj Melika

10262193_838290619546074_2223040308359579172_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
På onsdag ska jag för första gången spela på strandvägen 1. Något som varit planerad sen ett bra tag tillbaka. Miguel och jag hade pratade strax efter att lydmar stängdes om att jag vid ett senare tillfälle skulle få köra på strandvägen 1 . Och för drygt 2 månader sen bokade han in mig. Jävligt nice. Ser fram emot detta på onsdag. Händer väldigt sällan att jag spelar på en vardag, så passa på o kom. det är ju trots allt lillördag!


Publicerat:

← Äldre artiklar