Livets spel

Jag har just nu en konstig känsla. Är mellan två olika känslor. En frustration och en irritation. Men samtidigt är jag rätt glad. Men jag börjar mer tänka på att livet känns som ett spel, man måste spela yt varandra, leka katt o rått lek osv….! Jag vill att mitt liv ska vara så simpel som det bara går. De e därför jag aldrig ser någon som konkurent eller fokuserar mig på allt skitsnack! Jag bryr mig inte! 

Jag vill bara fortsätta med mitt liv, på mitt sätt..! Så som jag mår som bäst. 

Denna vecka har varit helt okey, iallafall hittills. Mitt hunör har gått upp o ner, känner mig lite smått irriterad just nu över vissa saker, men det är ok. Man får vara det. Jag har lärt mig att accepetra vissa känslor och stå ut. De går över. De vet jag själv!

Jag har ett mål och är snart framme, väntar på att vissa saker ska falla på plats. Jag är dock otroligt tacksam över dessa chanser jag får i livet. Det lönar sig o jobba hårt, att sträva efter sina drömmar! Jävlar vad nöjd jag är! 

Imorrn åker jag till Malmö med Mariella, woop wooop!! Så jävla niceeee! Peppen är hög! Nu ska fortsätta jobba! 

  


Publicerat:

En sån där söndag

Hej bloggen!

Kände att jag behövde börja så. Jag tror på ödet, jag tror att saker är menat att hända, bra och dåliga saker. Saker som vi inte kan kontrollera. Hände något nice igår som samtidigt inte är bra. Kommer inte gå in på det här. Orkar inte. Orkar inte ens tänka på det. Vill inte tänka på något just nu.

Har spelat in mitt mixtape precis, till radion. Men funderar på att droppa den nu ändå. Inte bestämt mig, eller jo. Jag slänger upp den där. För skoj skull. Jag har två svenska låtar på den. nöjd är jag.

Så här känner jag mig just nu. Legat ner hela dagen framför datorn, spelat tv spel, pratat i telefon, smsat och gjort mitt mixtape. Bra söndag, länge sen jag fick lata mig så här.

10693742_1619816404897902_1113984950_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

Fredag för fan!

Jag visste att det var något jag glömt. Det är fan att blogga. Shiit! KAOS!

Men jag har massa anledningar till det, Kingsize har hållit mig upptagen. haha… Skämt o sido, jag har haft mycket att göra och bl.a fotat en del för kingsize. Jag har även planerat massor av saker inför nästa månad och jag ska verkligen kaosa i sthlm. På ett sätt är det synd att det händer nu, men samtidigt blir det otroligt kul och få avsluta allt med detta jag ska göra.

Jag är otroligt tacksam över alla chanser jag får i livet. Detta gör mig mer hungrig och driven till att göra saker jag vill. Och det går, de gör verkligen det!

Jag ska starta upp något riktigt grymt i sthlm som jag tycker fattas och med lite hjälp kommer det nog bli bra. Och hittills har jag fått riktigt bra respons även riktigt sjukt att de inblandade är lika peppad som mig om inte mer.

Jag längtar som fan tills jag får berätta detta till er, det är bara 2 st av mina närmaste vänner som vet, ingen i mitt crew vet om dessa planer. hihih. De kommer älska detta! Åååå.. som jag längtar. woop woop!

Här är en bild på mig o bästa Sam (Allyawan) från förra helgens fest! Då backade jag upp honom på skivspelaren. Riktigt kul och få stå där bakom honom på hans spelning och ta hand om musiken. Alltid lika kul och se min vän!

11005096_857369580976558_502597746_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

Vilken lycka

Idag blir det nog en lite bättre dag, hoppas jag! Banken fixade allt som jag ville att de skulle göra och företaget jag betalar för att hjälpa mig med mitt projekt är guld! De hjälper mig med exakt allt. Så jävla tacksam.

Efter jobbet ska jag hämta pappret och sedan ska jag lämna pappret till företaget för att få allt godkänt.

Det är nu en sak kvar och det kommer bli en lite längre process men snart så….!

10429495_10152999209175865_7467642130537529392_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine
Och jag vet, det är fett kefft av mig att inte ens blogga om musik, men jag hinner inte lägga ner den tiden just nu. Men oroa er inte, jag har stora planer. Mitt projekt jag jobbar med kommer ge mig jävligt mycket tid till att fokusera en hel del på bloggen.

Då kommer jag 100% satsa mer på svensk hiphop och göra allt jag gjorde förr. Så fort mitt projekt är klart kommer jag även boka tid med kingsize för att ta upp en rätt nice idé till höst!! Woop Woop!

Så håll ut mina fina läsare, det kommer! Om ca 2 månader är allt klart!


Publicerat:

TISDAG

Jag är en sån som typ aldrig ger upp, eller jag försöker o inte ge upp. Just nu känner en del av mig att ge up och den andra delen känner för att kämpa. Jag vet att jag kommer ångra mig om jag ger upp, vilket jag inte vill. Därför har jag bestämt mig för att gå och byta bank. Jag tänker inte låta banken stoppa mig för mitt mål.

Igår mådde jag piss för att jag hade så mycket motgångar, idag är jag fortfarande arg och det känner jag av i kroppen. Tur att jag ska till min behandlare, kommer kunna få prata ut om alla känslor jag har inom mig eftersom det är just de jag har svårt att reglera. Jag känner alltid lite för mycket och det kan skapa mycket problem i min vardag.

Igår gjorde jag ett fotojobb för kingsize och det var riktigt kul och få fota igen. På lördag ska jag fota och på fredag ska jag spela.

Jag som hade bestämt mig för att inte jobba. hahah, Men nästa helg ska jag ha lite ledigt, jag tror att min pappa kommer till sverige då.

Noll koll!

Men nu iväg på behandling, sen jobb, sen bank!!

11046732_10153011897025865_3857180473798552352_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

God morgon

Vaknade idag och kände mig as peppad. Jag vill bara få mitt bankärende gjort så att jag kan ta nästa steg i livet. Mitt bankpapper jag fixade förra veckan blev inte godkänt och behöver styra upp ett nytt där en mening står på ett annat sätt. Jävla jobb. Men jag tror att nästa steg blir det jobbigaste, mycket och hålla reda på.

Men det är sista steget i allt, men sista steget kan ta upp till 2 månader att fixa. Hur som haver blir det bra. Jag har ett stort mål och jag ska se till att komma dit!

Känner mig även jävligt trött, ska fota ikväll för kingsize och min kropp är heelt död. Har jobbat för mycket och fått en förkylning, det är min kropp som säger att jag jobbar för hårt. Blir nog mest chill denna vecka. Idag ska jag ta bilder, imorrn ska jag spela in ett nytt mixtape och på fredag drar jag till Västerås och spelar!  Måste bli frisk så jag kan umgås med min systerson.

Ha en super fin dag!

11015670_653581684769854_1257979439_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

Så här är det

Hej alla där ute!

Det är så jävla mycket just nu och därför hamnar bloggen åt sidan.

Jag jobbar med ett extremt stort projekt som tar all min fritid. Imorrn ska jag till banken och fixa lite pappersjobb som inte blev godkänt. Så nu måste jag göra om allt.

Hoppas bara att detta bli godkänt så jag kan ta sista steget. Vill mer en allt avslöja vad jag ska göra. Väl när det är klart kommer jag även satsa 100% på bloggen. Det kommer ske en sån jävla förändring i mitt liv. Det kommer bli en vändning och hela mitt liv kommer se annorlunda ut. Jag kommer även kunna satsa på bloggen och Djandet på ett helt annat sätt…! Ååå.. jag längtar tills det är klart.

Idag ska jag ta det riktigt lugnt, ska gå o stor handla med brorsan och sen spela lite tv spel och chilla. Känner att jag behöver ta det lite lugnt. Min kropp har börjat säga ifrån. Har även en lång och jobbig vecka att se fram emot haha.

Men i fredags var ja i Linköping och hade en as nice spelning. Jag älskar och komma till en stad där arrangören gör sitt jobb och ser till att man har det bra. Jag hade verkligen super kul!

På lördagen spelade jag på en bar på söder. Väldigt annorlunda, inte vad jag brukar spela på för ställen. Men hade super trevligt då hela mitt gäng var där.

Melika Zakariae | Kingsizemagazine
10995178_810455142367513_40595168_n11049175_667264223384903_589545605_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

Dj Melika Vol.2 Hip-Hop & R&B (old & New) Live Mix

vol.2Melika Zakariae | Kingsizemagazine
Nu e en till ute, jag vet inte om jag älskar denna lika mycket som min första jag släppte här om dagen. Här bjuder jag på gamla och nya R&B låtar med en liten smak av gammal hiphop. En bra blandning. Den ger en mycket bättre bild på vad jag spelar. jag har sammanfattat en hel kväll. Men om man plussar på föregående mixtape så får man en mycket bra bild på vad jag spelar för typ av musk.

Men jävlar vad jag kritiserar mig själv. Men jag e nöjd. hoppas ni gillar.


Publicerat:

helt jävla dum i huvudet

Min värsta fiende är nog jag! Jag är min egen fiende och den värsta av dom alla. För i slutändan är det jag som bestämmer vad jag är för typ av människa, hur jag mår och känner. Just nu känner jag mig dum i huvudet och just nu känner jag mig så. Jag känner mig dum i hela huvudet. Och jag önskar att någon kunde på riktigt plocka bort hela mitt förflutet så jag slipper minnas allt. För jag hatar när alla minnen smyger upp och jag kan inte fokusera på mig något, utan allt jag gör är att hålla mig för att inte bryta ihop. Behandlingen idag gick inte bra, vi tog upp massa saker som jag inte orkar riktigt med och under kvällen satt jag och skrev ihop ett väldigt personligt brev där jag tog upp saker som jag tycker är riktigt jobbigt. Samtidigt går jag runt o hjälper människor jag egentligen inte borde hjälpa, men jag gör det ändå av någon idiotisk anledning! Och väl när jag sitter och försöker mixa ihop en mix till helgens radio show så kan jag verkligen inte fokusera mig, det går inte bra. Känner mig inte alls peppad. Och det värsta jag vet är människor som ignorerar en, jag kan bli så jävla frustrerad, speciellt när man är typ vänner. Jag hatar Facebook, vill radera den typ hela tiden. Jag hatar att man kan se när folk läser sina sms eller FB meddelande, sen skiter dom i o svara. LÄS INTE OM DU INTE SKA SVARA ! En sån liten sak kan få mig o koka i huvudet. Och då blir jag arg och får ångest. Speciellt när jag försöker vara en vän.  Eller när man ringer någon som man inte pratat på ett tag och dom beter sig jätte konstiga i telefon. Eller den här “jag ringer dig sen” o de hör aldrig av sig, på riktigt ALDRIG!

Jag blir bara arg, just nu känner jag mig frustrerad.  och imorrn ska  jag prata ännu mer om känslor o allt skit på behandlingen. Snacka om jobbigt.  Känner mig så jääävlaaa BITTER! B I T T E R!!! Jävla fitter fitta jag är!!

Nä nu ska jag ta och spela GTA eller något innan jag försöker sova. Kanske går o gömmer mig i ett hörn. Har även en jävligt jobbig finne som gör skit ont och den sitter på ett jätte konstig ställe. Jag är fan kaos idag! Jag e van, ingår i mitt humör, en av mina diagnoser. Helt normalt i min vardag! Välkommen till mitt liv.

10959363_10152985457350865_2851998368029039596_nMelika Zakariae | Kingsizemagazine

Publicerat:

Dj Melika Vol.1 Hip Hop – Trap – Rap

Jag kommer köra på Vol.1, Vol.2 osv…. Ni fattar. Och varje vecka kommer jag lägga upp en del av mixarna jag gör till radioinvasion.fm som sänds en gång i veckan. Klicka på radioinvasion.fm för att komma in till min sida.

Jag fick förfrågan om att ha ett eget radioprogram där, jag tackade JA om jag slapp prata och fick bara dela med mig musik. Och de gick med på att jag bara mixar musik. En gång i veckan mixar jag ihop en lång mix på en timma och det gäller att INTE tabba sig och göra fel. Denna mix gjorde jag utan att efterredigera. Jag sitter i en timma och mixar ihop allt, gör jag fel, då gör jag om.

Radion sänds varje lördag, som sagt all info finns på länken. Och varje vecka kommer jag släppa en del av mixen, det kommer vara allt från Hiphop, house, trap och R&B.

Denna mixtape innehåller bara hiphop, jag börjar med en del nya trap låtar och avslutar det med lite gamla sköna låtar.

Hoppas ni gillar detta!!


Publicerat:

← Äldre artiklar